Spelregels en Voorwaarden deelname Jeugdsponsoractie 2014

Spelregels

Met de Jeugdsponsoractie kunt u sponsorgeld binnenhalen voor de jeugdkas van uw vereniging of club. Bij elke € 10,- aan boodschappen en bij actieproducten ontvangt de klant gedurende de actieperiode 1 gratis jeugdsponsorpunt waarmee de klant uw vereniging kan steunen. Hoe meer jeugdsponsorpunten voor uw vereniging, hoe meer sponsorgeld!

 

Per filiaal kunnen er maximaal 8 verenigingen of clubs deelnemen. Eind november wordt bekendgemaakt of uw club of vereniging tot de deelnemers behoort.

 

Voorwaarden deelname Jeugdsponsoractie 2014

Om mee te doen aan de Jeugdsponsoractie moet uw club of vereniging aan de volgende voorwaarden voldoen. Uw club of vereniging:

-          heeft een jeugdafdeling met minstens 25 jeugdleden;

-          staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;

-          zal actief deelnemen aan de Jeugdsponsoractie;

-          garandeert dat het sponsorgeld ten goede zal komen aan de jeugd van uw vereniging of club.

-          vult het inschrijfformulier volledig en naar waarheid in en verstuurt deze uiterlijk 25 oktober 2013.

 

Poiesz Supermarkten B.V. behoudt zicht het recht voor vereniging uit te sluiten. Over de uitslag van de selectieprocedure kan niet worden gecorrespondeerd. Aan de inhoud van het inschrijfformulier kunnen geen rechten worden ontleend. Om te garanderen dat alle clubs en verenigingen die zich inschrijven een goede kans maken om mee te doen aan de Jeugdsponsoractie, komt Poiesz in samenwerking met een notaris tot een selectie van deelnemende clubs en verenigingen. Hierbij wordt onder andere rekening gehouden met factoren zoals eerdere uitloting, de inzet bij vorige edities van de Jeugdsponsoractie en andere relevante zaken.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.