11-STEDENLAND: IT GIET OAN!

WIN TOEGANGSKAARTEN! Maak kans voor u en uw familie of vrienden toegangskaarten voor zondag 25 februari van 13:00 – 17.00 uur in de Elfstedenhal in Leeuwarden! Beantwoord de onderstaande vraag en maak kans op 4 kaarten per persoon voor dit unieke evenement.Wilt u kans maken op 1 van de 950 toegangskaarten voor Elfstedenland? Geef dan antwoord op de volgende vraag:
In 1997 gebruikte Henk Kroes (voormalig voorzitter van de Koninklijke Vereniging De Friesche Elf Steden) de legendarische woorden ‘It giet oan’ om aan te geven dat de 15e Elfstedentocht doorging. Zijn voorganger gebruikte in 1985 een andere legendarische zin, namelijk ‘it sil heve’, om het doorgaan van de 13e editie van de Elfstedentocht aan te geven. Wat was de naam van deze voorzitter?
Selecteer uw antwoord*
Volledige naam*
Leeftijd
Telefoonnummer*
Straatnaam + huisnummer*
Postcode + woonplaats*
Uw Poiesz winkel
 
Voor het antwoord op deze vraag mag u googlen. Selecteer uw antwoord in op het bovenstaande formulier, inclusief alle andere benodigde gegevens. Als het antwoord juist is, krijgt u z.s.m. te horen of u gewonnen heeft. U krijgt dan 4 toegangskaarten voor 11-Stedenland. Elke deelnemer mag maar 1x insturen. En hoe eerder u instuurt, des te groter is de kans om te winnen.
Vul hier niets in a.u.b.

11-Stedenland: hét Elfstedenfeest dat 100% zeker doorgaat

It Giet Oan! 11-Stedenland: hét Elfstedenfeest dat 100% zeker doorgaat! Tijdens dit feestelijkste winterevenement waant u zich in echte Elfstedensferen. Speciaal voor u heeft Poiesz de Elfstedenhal in Leeuwarden omgetoverd tot een echte Elfstedenwereld. Schaats langs stempelposten, geniet van het dweilorkest, sneup tussen de koek-en-zopie kraampjes en luist naar Piets Weerbericht… U ervaart het allemaal tijdens 11-stedenland! Ook voor de kids is er genoeg te beleven: ze kunnen losgaan op het springkussen en meedoen aan gratis schaatsclinics. Dit sportieve “Feest der Feesten” mag u niet missen! Wees er snel bij, want voor de toegangskaarten geldt: op = op!

 

Datum en locatie
Datum: zondag 25 februari 2018

Tijdstip: 13:00 – 17:00 uur

Locatie: Elfstedenhal in Leeuwarden

 

 

 

 

Actievoorwaarden
Deze actie is geldig van zaterdag 6 januari t/m zondag 21 januari 2018. Bij deelname gaat u automatisch akkoord met onze actievoorwaarden.