11STEDENZWEMTOCHT ALLE MEEZWEMMERS EN DONATEURS: BEDANKT!

We hebben met z’n allen geholpen én er naartoe geleefd: de 11Stedenzwemtocht. Maarten van der Weijden heeft een fantastische prestatie neergezet voor onderzoek naar de genezing van kanker. Maar niet alleen Maarten. Heel veel deelnemers hebben meegeholpen! Zo ging er 9,5 eurocent van elke verkochte donatie-aanbieding bij Poiesz naar de Maarten van der Weijden Foundation.

 

Het eindbedrag

Nu bent u vast benieuwd wat al deze inspanningen hebben opgeleverd. Op de pagina van het Watersport&Spelfeest is dit bekend gemaakt! We overhandigden Maarten tijdens het Watersport&Spelfeest de cheque met daarop het eindbedrag.

Maarten heeft nog €100.000,- nodig. Helpt u mee?
Maar: Maarten heeft nog meer geld nodig (zo’n €100.000,-) om de 11 onderzoeken tegen kanker te financieren die hij wilde ondersteunen. Hoe hoger het eindbedrag, hoe meer hij kan doen voor het goede doel. Helpt u hem nog mee om dit te realiseren? Doneren kan nog steeds op de site van de Elfstedenzwemtocht!

 

Over de Elfstedenzwemtocht

Maarten van der Weijden is olympisch én wereldkampioen in openwaterzwemmen, maar hij wil verder… Voor de sportieve uitdaging. En om genezing van kanker mogelijk te maken. Via het non-stop zwemmen van uiteindelijk 168 kilometer langs de Friese 11Steden heeft hij in 3 dagen (18, 19 en 20 augustus 2018) tijd een unieke prestatie neergezet. Kijk hier hoeveel geld er is ingezameld voor onderzoek naar genezing van kanker. 

Het Poiesz team

 

Deze medewerkers van Poiesz Burgum waren er maar al te graag bij! Van links naar rechts zie je Douwina Woudwijk, Baukje Tjeerdsma, Anneke Postma-Veenstra, Nynke Tjeerdsma en Gerard Elzinga. Op de foto ontbreekt Jacqueline Dijkman-Herder, maar zij deed even hard mee!

 

Deze supporters hebben gezamenlijk €8416,- opgehaald en daarmee een grote bijdrage geleverd aan de zwemtocht. Geweldig gedaan, we zijn trots op jullie!

 

 

Ook Annet Everaarts, Manager New Business bij Poiesz, steunt het sportieve en goede doel. Via de 11Stedenzwemtocht wilde zij zoveel mogelijk geld inzamelen voor de Maarten van der Weijden Foundation. Annet Everaarts heeft in totaal €1475,- ingezameld voor het goede doel! Uitstekend gedaan Annet!

 

 

Gert-Jan Zijlstra is filiaalmanager bij Poiesz Nieuw Roden en heeft zich met veel enthousiasme ingezet voor onderzoek naar de genezing van kanker. Gert-Jan Zijlstra heeft in totaal €1510,- ingezameld, een wereldprestatie. Bedankt Gert-Jan!

 

 

 

 

 

 

Johan Weening is filiaalmanager bij Poiesz Sneek Duinterpen en is ook de sportiefste uitdaging van het Noorden aangegaan! Johan heeft in totaal €1370 ingezameld voor de Maarten van der Weijden Foundation. Uitstekend gedaan Johan!