De sportiefste uitdaging van het Noorden: 11Stedenzwemtocht.

18, 19 en 20 augustus 2018

Maarten van der Weijden is olympisch én wereldkampioen in openwaterzwemmen, maar hij wil verder… Voor de sportieve uitdaging. En om genezing van kanker mogelijk te maken. Via het non-stop zwemmen van zo’n 200 kilometer langs de Friese 11Steden wil hij in 3 dagen tijd een unieke prestatie neerzetten. En hiermee tegelijkertijd zoveel mogelijk geld inzamelen voor onderzoek naar genezing van kanker.

 

Steun het sportieve en goede doel

Poiesz is 95 jaar en topfit. We gunnen iedereen zo’n lang en goed leven als het onze. Daarom steunen we Maarten en de 11Stedenzwemtocht en nodigen wij u uit om dit ook te doen. Want hoe meer steun Maarten ontvangt, des te verder komt hij met zijn sportieve en goede doel. Die ondersteuning kunt u op verschillende manieren geven, namelijk: door mee te zwemmen, door als vrijwilliger mee te helpen, of door donateur te worden.

 

Zwem mee in het Poiesz-team en ontvang € 95,- donatiegeld

Meedoen aan de sportiefste uitdaging van het Noorden? Wie € 1.000,- donatiegeld (+ € 11,- inschrijfgeld) betaalt, mag in 1 van de 11Steden 500 of 2.000 meter meezwemmen. Dit bedrag haalt u bij elkaar door zelf donateurs te werven. Als u zich snel opgeeft, heeft u de eerste € 95,- al binnen. Want de eerste 95 zwemmers ontvangen dit donatiegeld van Poiesz.

 

Mee doen?

Doet u mee met Maarten? Geef u dan op via www.11stedenzwemtocht.nl en meld u aan bij het Poiesz-team. Selecteer in het inschrijfformulier ‘team deelnemer’ en vervolgens ‘Poiesz Supermarkten’