Angry birds stickers en knuffels: spaar ze allemaal!

De razend populaire Angry Birds zijn weer geland! De film Angry Birds 2 is nu te zien in de bioscoop. In de tweede film besluiten de vogels en biggen een wapenstilstand te houden en vormen samen een superteam om allebei hun eilanden te redden.

 

Tot en met zondag 29 september 2019* spaar je bij ons voor Angry Birds stickers en knuffels. Breng jij Red, Jay, Chuck, Bomb, Pig, Courtney, Garry en Leonard allemaal bij elkaar? Ga snel naar Poiesz en spaar ze allemaal!

 

 

 

*Let op! Actie verlengd

Angry Birds fans opgelet! Heb jij niet alle Angry Birds stickers bij elkaar kunnen sparen? Goed nieuws! De stickeractie is verlengd (zolang de voorraad strekt). Bij iedere € 10,- aan boodschappen ontvang je nog Angry Birds stickers. Maar: OP = echt OP! Nog geen stickeralbum? Bij € 20,- aan boodschappen krijg je deze er gratis bij!

 

Sparen voor stickers

  • Bij elke € 10,- aan boodschappen en bij wekelijks 9 aanbiedingen ontvang je een zakje met daarin 4 stickers en een spaarzegel.
  • Er zijn in totaal 144 verschillende stickers, waaronder 24 met holografisch effect.
  • In ieder zakje met stickers zit ook een spaarzegel. Plak deze op de spaarkaart. Volle spaarkaart? Kies dan voor slechts €5,- jouw favoriete Angry Birds knuffel.

 

Stickeralbum
Verzamel al jouw stickers in het speciale Angry Birds stickeralbum. Je koopt ‘m al voor €1,-! Pssst! 

 

Sparen voor Angry Birds knuffels
Wist je dat er in ieder zakje met stickers een spaarzegel zit? Hiermee kun je sparen voor jouw favoriete Angry Birds. Spaar ze en plak ze op de speciale spaarkaart. Met 10 spaarzegels is je kaart vol en kun je met je volle spaarkaart en bijbetaling van €5,- één van de zes knuffels kiezen.

 

Meet and Greet

Tijdens de Meet and Greet kon je de vriendelijke vijanden Chuck en Leonard uit de nieuwe bioscoopfilm Angry Birds 2 ontmoeten en met ze op de foto. Op zaterdag 31 augustus kwamen ze naar onze Poiesz supermarkten in Workum en in Balk!

 

Ruilbeurs

Mis je nog een paar stickers voor in je boek en/of heb je een heel boel dubbele exemplaren? Wie weet organiseert de Poiesz bij jou in de buurt wel een ruilbeurs! Je vindt dan in de winkel wel posters met een aankondiging of vraag het aan één van onze medewerkers in de winkel.

 

  

 

 

Bekijk hier de actievoorwaarden.