"Goeiemorgen wat een aanbieding!"

Spaaractie All season dekbed. Al vanaf € 17.95 + 1 actiespaarkaart

spaaractie

Zo spaart u

Als buiten de wind giert. Als de regen tegen de ramen klettert. Als de nachten lengen… Dan krijgt iedereen zin om heerlijk weg te dromen onder een Delacia dekbed.

 

Omdat dit behaaglijk, anti-allergisch en ventilerend is. Een goede nachtrust, zeker in combinatie met een goed kussen en matras, en vervolgens fris weer opstaan is daardoor gegarandeerd. Het dekbed heeft een zijdezachte tijk van microvezel en sluit perfect om het lichaam waardoor geen koudezones ontstaan. De vulling bestaat uit een sterke en veerkrachtige holle vezel voor een optimale ventilerende werking.

 

Omdat het dekbed wasbaar is en in de droger kan, houdt u het dekbed zelf ook het hele jaar fris. Dus maak uzelf of een onverwachte slaper blij en neem zo’n lekker, handig en praktisch dekbed mee. Want voor de prijs hoeft u het niet te laten liggen.

 

Van maandag 11 september t/m zondag 29 oktober 2017 krijgt u bij elke € 5,- aan boodschappen (excl. statiegeld) actiestickers. Extra actiestickers krijgt u bij speciale weekaanbiedingen. Al bij 10 actiestickers en bijbetaling van slechts € 17,95, € 24,95 of € 29,95 krijgt u van Poiesz uw All season dekbed in 1-persoons, 2-persoons of lits-jumeaux formaat. Volle spaarkaarten zijn in te leveren t/m zondag 5 november 2017.

Dekbedden aanbiedingen Week 38