SPAAR VOOR 70% KORTING OP DE ELFSTEDENONTBIJTBORDEN

De Elfstedensfeer smaakt naar meer. Daarom heeft Poiesz op veler verzoek kunstenares Jet deze keer aan het werk gezet met het maken van een serie ontbijtborden. Heeft u de Elfstedenmok en de –soepkom al in huis? Maak uw Elfsteden-uitzet compleet met de serie ontbijtborden! Ook leuk om als wandbord te gebruiken. Haal het winterse ‘koek-en-zopiegevoel’ in huis en spaar ze alle 11! Wees er snel bij, want op = op. Klaar voor de start? Sparen maar!

Hoe werkt het?
Van dinsdag 2 januari t/m zondag 11 februari 2018 krijgt u bij elke € 5,- aan boodschappen (excl. statiegeld) actiezegels. Extra actiezegels krijgt u bij speciale weekaanbiedingen. Bij inlevering van een volle spaarkaart met 10 actiezegels profiteert u van 70% korting op een uniek Elfstedenontbijtbord. In uw Poiesz supermarkt vindt u het gehele assortiment. Volle spaarkaarten zijn in te leveren t/m zondag 18 februari 2018.

 

Sneller sparen? Bekijk onderaan de pagina bij welke aanbiedingen u deze week extra actiestickers ontvangt.

 

Deze actie is geldig van 2 januari t/m zaterdag 10 of zondag 11 februari a.s., afhankelijk van de openingstijden van uw Poiesz. Bij deelname gaat u automatisch akkoord met onze actievoorwaarden.

Elfstedenborden

Aanbiedingen