SPAAR NU: UNIEKE POIESZ ELFSTEDENKOPJES EN -LEPELS

Lever nu je spaarkaarten in!

Heb jij spaarkaarten voor de Elfstedenkopjes en – lepetjes vol gespaard? Lever ze dan snel in! Bij inlevering van een volle spaarkaart met 10 spaarzegels profiteer je tot 60% korting op unieke Elfstedenkopjes en Elfstedenlepeltjes. Inleveren van volle spaarkaarten kan tot 16 februari 2020.

 

Sparen voor Elstedenkopjes en -lepels. Gelimiteerde oplage!

Ben je klaar voor de start van de nieuwste Elfstedenspaartocht bij Poiesz? Deze keer met unieke Elfstedenkoffiekopjes en -lepels. De kopjes zijn van het Senseomodel. Ideaal voor gebruik bij een Senseo apparaat, maar ook prima voor filterkoffie natuurlijk. Gesierd met de fraaie afbeeldingen van kunstenares Jet zijn ze een lust voor het oog. Bovendien uniek. Want alleen verkrijgbaar bij Poiesz in een gelimiteerde oplage! Dus doe mee en spaar razendsnel een set van twee kopjes of vier lepeltjes bij elkaar.

 

Zo werkt het

 

  • Van donderdag 2 januari t/m zondag 9 februari 2020 krijg je bij elke € 5,- aan boodschappen (excl. statiegeld) spaarzegels.
  • Extra spaarzegels krijg je bij speciale weekaanbiedingen uit onze voordeelfolder.
  • Bij inlevering van een volle spaarkaart met 10 spaarzegels profiteerje tot 60% korting op unieke Elfstedenkopjes en Elfstedenlepeltjes.

 

Wil je eerst zien hoe ze eruit zien? In jouw Poiesz supermarkt vind je het gehele assortiment.

 

Extra spaarzegels bij actieproducten

Ook deze keer krijg je bij actieproducten extra spaarzegels. Zo kun je snel genieten van een lekker moment tussen start en finish van deze nieuwste Elfstedenspaartocht. Maar natuurlijk ook tussen start en finish van de dag. Want met de geur van verse koffie en het uiterlijk van deze kopjes en lepeltje is gezelligheid verzekerd!