Geef u op voor de pieperproeverij

Doe mee en maak kans op een plekje

Kunt u hemels genieten van ‘Hollandse kost’? Proeft u blindelings of een aardappel nieuw is? En wellicht zelfs wat voor soort aardappel het is..? Dan bent u bij deze uitgenodigd voor deelname aan de ‘Pieperproeverij’. Deze vindt plaats op vrijdag 27 oktober a.s. bij Agrico in Bant in de Noordoostpolder.

 

Agrico is een wereldspeler in het telen van nieuwe aardappelrassen. Samen met 23 andere geselecteerde fijnproevers en onze aardappelleverancier Landjuweel gaat u deze dag op zoek naar de lekkerste vrij vastkokende aardappel van het Noorden. Dus de aardappel waarbij u allen roept: “Hieperdepieper dit is ‘em!” Het wordt een gezellige, leuke en leerzame dag waarbij aardappelliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Dus geheel verzorgd met een rondleiding. De aardappelsoort die u samen kiest, komt straks bij Poiesz in het schap te liggen in de bekende zak van Kookgemak.

 

Geef u uiterlijk zondag 24 september a.s. op via het formulier hieronder* en wie weet wordt u uitgenodigd voor de pieperproeverij.

 

*Bij deelname gaat u akkoord met onze actievoorwaarden.

 

Doe mee met de winactie:

Naam*
Straat + huisnummer*
Postcode + woonplaats*
Telefoonnummer*
Waarom wilt u een van de 24 plaatsen bij de pieperproeverij winnen?*
Vul hier niets in a.u.b.