Verhalen uit het hart van het Noorden

 

Griet Varwijk uit Ureterp werd 16 maart jl. 95 jaar! Haar dochters doen nu de boodschappen voor haar bij Poiesz. Als we vragen of Griet Varwijk nog wensen heeft, luidt het antwoord: “Ja, graag Douwe Egberts Roodmerk in de aanbieding doen.” Poiesz is van harte uitgenodigd om samen met haar de 100e verjaardag te gaan vieren. We zien ernaar uit! Vanwege de hartelijke ontvangst en de heerlijke koffie.

 

Griet Varwijk

Klant bij Poiesz Ureterp

 

 

“Als winkel moet je er wat voor doen om bij te blijven, maar volgens mij slaagt Poiesz daar altijd weer in. Zo hebben we de winkel meermaals vernieuwd en is het assortiment regelmatig verbreed. In de 95 jaar dat wij ons in het hart van het Noorden bevinden, zijn we naar mijn idee altijd meegegaan met de tijd, zonder dat het ten koste is gegaan van onze identiteit.”

 

Aukje Bosma

versmedewerker bij Poiesz Buitenpost

 

 

“Wij kennen de klanten en de directie kent ons, dat is voor mij typisch Poiesz en heel uniek als je het mij vraagt. Na de twintig jaar dat ik hier werk, bevalt het mij nog steeds prima. Ik zeg dan ook weleens gekscherend: zelfs wanneer ik de 20 miljoen win, ga ik hier nog niet weg.”


Sjoukje Elzinga – Laverman

uw versmedewerker bij Poiesz Menaam

 

 

 

Het mooie van Poiesz vind ik dat we na 95 jaar nog altijd 1 geheel zijn: van de bedrijfstop tot het personeel, de bedrijfsleider en natuurlijk niet te vergeten: onze klanten!”

 

Sijke Ruiter – Hoekstra

versmedewerker bij Poiesz Drachten centrum

 

 

 

 

“Ik ben klant bij Poiesz vanaf de eerste dag dat ze hier zitten. Ik kom hier dagelijks voor m’n vaste boodschapjes. En maak graag een praatje met de groenteboer. Het is voor mij een uitje. Zelf koken doe ik alleen op zondag, maar ik woon nog wel zelfstandig en mag graag tuinieren. Volgens sommigen heb ik de netste tuin van heel Harkema. Ik ben net zo oud als Poiesz en dat vind ik leuk. Ik kom uit een sterk geslacht en wil graag samen met Poiesz 100 worden. Dus ga zo door Poiesz, het bevalt me best. En bedankt voor de lekkere taart.”

 

Jeltje Storm-Roorda

klant bij Poiesz Harkema

 

 

 

 

“Supermooi dat Poiesz is uitverkozen tot supermarkt van het jaar. Na de 26 jaar dat ik hier werk, voelt zo’n prijs toch een beetje als de kroon op je werk. Het betekent bovendien dat we op de goede weg zijn met Poiesz. Ik merk het hier ook in Stadskanaal, want als ik de mensen zo hoor, is iedereen hartstikke positief!”

 

Djoerd de Bruin

groenteman bij Poiesz Stadskanaal

 

 

 

“Als verloskundige komt het regelmatig voor dat ik naar een bevalling moet terwijl ik met een volle kar in de winkel sta. Gelukkig is Poiesz dan altijd zo vriendelijk om de boodschappen zolang voor me te bewaren. Overigens heb ik nu een oplossing gevonden voor mijn ‘probleem’: Online bestellen! Poiesz bezorgt namelijk ook gewoon aan huis!”

 

Petra Kortekaas

klant bij Poiesz Oosterwolde

 

 

 

“Toen ik hoorde dat Poiesz supermarkt van het jaar was geworden, kon ik het in eerste instantie niet geloven. Maar toen bleek dat het echt waar was, vond ik het geweldig en kreeg ik echt een gevoel van trots!”

 

Roelie Visser

medewerker bij Poiesz Ureterp