Ajam paniki met sajoerboontjes, rijst en mango
Boodschappenlijstje

4 personen

400 gram kipdijfilet

400 gram sperzieboontjes

1 mango

1 pakje Conimex boemboe ajam paniki

1 pakje Conimex boemboe sajoer boontjes

400 gram Pandan rijst

Wokolie

Kroepoek

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat deze na het koken goed uitlekken en zet apart met deksel op de pan.

Snijd in de tussentijd sperzieboontjes door de midden en de kip in blokjes.

Verhit 2 eetlepels olie in de pan en roerbak de sperzieboontjes 2 minuten. Voeg de boemboe sajoer boontjes en 200 ml water toe. Laat op matig vuur ca. 10 minuten garen.

Schil ondertussen de mango, verwijder de pit en snijd in blokjes van 3 cm.

Verhit 1 eetlepel olie in een andere pan en roerbak de kip 5 minuten. Voeg de boemboe ajam paniki en 200 ml water toe.

Laat het geheel 5 minuten op een hoog vuur koken totdat de helft van het vocht verdampt is. Voeg op het laatst de blokjes mango toe en warm deze 1 minuut mee.

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.