Noordergehakt

Noordergehakt: van vlees van runderen uit het Noorden

Steeds meer klanten willen weten waar hun vlees vandaan komt. Uw Poiesz slager geeft die duidelijkheid. Met Iers rundvlees. Met Kip van een langzamer groeiend ras. En met Duurzaam Varkensvlees. Immers, van dit vlees is het helder en duidelijk waar het vandaan komt. Of hoe of waar een dier geleefd heeft. Dit geldt ook voor ons Noordergehakt. En voor andere gehaktproducten die uw Poiesz slager zelf op ambachtelijke wijze maakt.

Want het magere rundvlees dat wij voor het Noordergehakt gebruiken, komt gegarandeerd van koeien uit het Noorden. Dat wil zeggen: uit Friesland, Groningen of Drenthe. Vandaar ook dat we - voor alle duidelijkheid - ons etiket Puur uit onze Streek erop hebben gezet. Dit Noordergehakt, of een van onze andere gehaktproducten, is een prima basis voor een ouderwets lekkere gehaktbal. Of voor een heerlijk stoofgerecht.