Opening vernieuwde Poiesz in Balk

Op woensdag 29 mei a.s. opent onze verbouwde supermarkt aan het FD. Hoekstraplein 5 in Balk weer haar deuren. Een supermarkt in onze nieuwe Poiesz winkelstijl waarin alles erop gericht is om voor u het winkelen zo leuk, makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Om dat te vieren, hebben we speciaal voor onze klanten geweldige openingsacties! Om 8:00 is de feestelijke start voor de opening en u bent van harte uitgenodigd om dit bij ons met gratis koffie en gebak te komen vieren! 

Alstublieft! Gratis slagroomschnitte

t.w.v. € 4.99 voor alle klanten van de Poiesz supermarkt aan het FD. Hoekstraplein 5 in Balk bij besteding van minimaal € 25,- op woensdag 29 mei a.s.*

 

* Exclusief statiegeld, slijterij en Servicepoint artikelen. Alleen verkrijgbaar op woensdag 29 mei a.s. bij uw Poiesz supermarkt aan het FD. Hoekstraplein 5 in Balk.

Kleur in en win

Doe mee met onze kleurwedstrijd en maak kans op leuke prijzen. Haal de kleurplaat op en lever deze uiterlijk zondag 9 juni a.s. zo mooi mogelijk ingekleurd weer in bij de Poiesz supermarkt aan het FD. Hoekstraplein 5 in Balk.

Op de foto met Buurman en Buurman!

Op woensdag 5 juni a.s. komen Buurman & Buurman naar de supernieuwe Poiesz in Balk. Iedereen kan dan GRATIS met ze op de foto tussen 16.00-16.45 uur & 17.00-17.45 uur. Vanaf dinsdag 11 juni kunnen de foto’s GRATIS worden afgehaald in uw Poiesz supermarkt aan het FD. Hoekstraplein 5 in Balk.