De supermarkt van het Noorden is de beste van Nederland.

BEDANKT TROUWE KLANTEN, NAMENS IEDEREEN VAN POIESZ!


De supermarkt van het Noorden is de beste van Nederland. In het hart van het Noorden. Bij Poiesz draait alles om de vraag: waarmee kunnen we u een plezier doen? Het antwoord op die vraag houdt ons elke dag bezig. Al sinds 1923. In de afgelopen 96 jaar hebben we onze klanten en het Noorden goed leren kennen. Ook omdat we er wonen, werken én leven. We hebben een band met het Noorden en doen ons ‘superbest’ om het boeiend en bloeiend te houden. We zien hierbij niets en niemand over het hoofd. Onder meer met unieke acties waarmee we de jeugd, de medemens en de natuur in het Noorden steunen. Tegelijkertijd maken we het winkelen voor u zo leuk, makkelijk en voordelig mogelijk. Met heel veel aanbiedingen, unieke spaaracties, persoonlijke service en een toenemend aantal specialiteiten en producten uit het Noorden.

 

Als klant weet u dit gelukkig te waarderen. Want wederom heeft u ons verkozen tot beste Supermarkt van Nederland. En daar zijn we trots op en dankbaar voor. Daarom wensen we u niet alleen hele fijne feestdagen, maar we gaan er met extra feest-aanbiedingen ook voor zorgen. Een heel jaar lang. Omdat we niet alleen de beste willen zijn, maar vooral ook willen blijven. 

 

Poiesz supermarkten wederom verkozen tot beste supermarkt van Nederland (GfK Kerstrapport 2019). Wij zijn supertrots op onze medewerkers die dit met zijn allen mogelijk maken!