Boerenlunch, Baaium

 

De grootste boerenlunch van het Noorden!

 

Samen met het zuivelmerk Weide Weelde organiseren we voor de 600 winnaars van de Lekker Lente Puzzelkwis op 10 juni a.s. de leukste en lekkerste lunch bij één van de Weide Weelde boeren in de wei. Aan de winnaars serveren we ambachtelijke en regionale producten. Verder is er een lokale boerenmarkt, vermaak voor jong en oud en een boerderijtour.

 

Weide Weelde

Het zuivelmerk Weide Weelde staat voor: lekker puur, goed voor koeien, weidevogels en natuur. Alle zuivel van Weide Weelde wordt gemaakt van zuivel van hun eigen Gildeboeren. Deze boeren staan voor weelderige weiden waar vogels en koeien samen genieten. Dit zijn boeren die een stap extra zetten in duurzaamheid, door te zorgen voor rijke weiden; kruidenrijk grasland vol vogelgeluiden. Dit kunnen ze doen doordat per verkocht pak Weide Weelde er 2 cent gaat naar de weidevogels. En de koeien grazen minimaal een half jaar in de wei. Dat proef je in alle Weide Weelde zuivel!

 

Meer informatie: www.weideweelde.nl

 

Laatste plaatsen boerenlunch

Houd binnenkort ook onze Facebookpagina in de gaten voor de allerlaatste plaatsen aan tafel bij deze unieke boerenlunch.

 

 

Klik hier om terug te gaan naar de landkaart.