Doe mee met de weidevogelquiz

Zaterdag 26 mei a.s. is het zo ver. Dan kan een recordaantal van 950 gasten aanschuiven voor de 2e Boerenlunch. Want het grootste Lentefeest van het Noorden is nóg groter, leuker en lekkerder geworden dan vorig jaar. U kunt erbij zijn. Samen met 3 familieleden of vrienden. Geef de juiste antwoorden in deze Weidevogelquiz. En maak kans op 4 kaarten voor het grootste lentefeest van het Noorden.

 

950 kaarten te winnen

 

Zaterdag 26 mei a.s. is het zo ver. Dan kan een recordaantal van 950 gasten aanschuiven voor de 2e Boerenlunch. Want het grootste Lentefeest van het Noorden is nóg groter, leuker en lekkerder geworden dan vorig jaar. U kunt erbij zijn. Samen met 3 familieleden of vrienden. Als u nu de juiste antwoorden geeft, kunt u 4 kaarten winnen.

 

Geef het juiste antwoord op elke vraag. Hiervoor mag u 'googlen'. Vergeet niet daarna uw persoonlijke gegevens in te vullen. Zodat wij u kunnen bereiken als u tot de winnaars behoort. U krijgt dan 4 toegangskaarten voor de Boerenlunch, het grootste lentefeest van het Noorden.

 

U kunt meedoen t/m zondag 18 maart 2018. Deelnemers krijgen persoonlijk bericht in april. Bij deelname aan de Weidevogelquiz gaat u automatisch akkoord met onze actievoorwaarden.

Weidevogelquiz

Sommigen noemen deze vogel de koning van de weidevogels. Tip: deze vogel roept z'n eigen naam. Dus ga in een weiland staan en wellicht hoort u het antwoord overvliegen.
Antwoord vraag 1*
Van 1980 tot 2002 sierde deze vogelsoort op het briefje van 100 gulden. Deze vogel is te vinden in natte weilanden en wateroevers. Welke volgelsoort bedoelen we?
Antwoord vraag 2*
Weide Weelde helpt de Vogelbescherming om de weidevogel te beschermen. Van elke verkochte verpakking Weide Weelde gaat er een bedrag naar de Vogelbescherming. Hoeveel is dit?
Antwoord vraag 3*
Volledige naam*
Leeftijd*
Telefoonnummer*
Straatnaam + huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Uw Poiesz winkel
 
Vul hier niets in a.u.b.