Broodje slagers BBQ grillburger met sla en Wijko satésaus
Boodschappenlijstje

4 personen

1 zak à 100 gram Poiesz krulsla melange

4 tomaten

Ca. ¼ komkommer

4 slagers BBQ grillburgers (pak à 5 stuks)

1 pak à 150 gram Slagerskwaliteit bacon reepjes

1 pak à 4 hamburgerbroodjes

4 belegen Bon Appetit kaasplakken (pak à 190 gram)

1 emmertje à 120 gram Wijko satésaus kant & klaar mini

Remia bak & braad vloeibaar (flacon à 400 ml)

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Verhit een hoeveelheid bak & braad vloeibaar op een grillplaat of in een koekenpan. Grill de grillburgers ca. 7 minuten aan elke kant. Was ondertussen de krulsla melange, de tomaten en komkommer en snijd de tomaten en komkommer in dunne plakjes. Verhit een beetje bak & braad in een grillpan en bak hierin de bacon reepjes op laag vuur uit tot de reepjes lekker krokant zijn. Verwarm ondertussen de Wijko satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking en houd warm.

Snijd de hamburgerbroodjes doormidden. Beleg elk broodje in deze volgorde: sla, grillburger, een kaasplak, bacon, plakjes tomaat en komkommer. Schep er als laatste een lepel Wijko satésaus op en leg vervolgens de bovenkant van het broodje erop. Eet smakelijk!

Drinktip: Coca-Cola cherry of vanilla

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.