Burritos met courgette en chipolata worstjes
Boodschappenlijstje

2 personen

125 ml zure room
1 rode paprika
1 courgette
300 gram chipolata worstje
1 Knorr wereldgerecht voor burritos
1 zakje à 100 gram geraspte kaas
Bertolli olijfolie

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vermeng de inhoud van het zakje burritossaus met de zure room en 2 eetlepels water in een kommetje. Roer dit goed door.

Snijd de chipolata worstjes, de paprika en de courgette in kleine stukjes. Bak de chipolata worstjes op hoog vuur in een koekenpan. Voeg de gesneden paprika en courgette toe en roerbak het geheel tot het gaar is. Voeg 100ml water en de inhoud van het zakje burritokruidenmix toe en breng het geheel aan de kook. Laat 2 tot 3 minuten zachtjes doorkoken. Haal de tortilla's uit de verpakking en verwarm

de tortilla's in de magnetron in 20 seconden op 600 Watt.

Besmeer de warme tortilla's dun met 1/5 deel van de burritossaus. Vul ze in het midden met het worstjesmengsel en vouw de burritos dicht.
Leg de gevouwen tortilla's in een met olijfolie ingevette ovenschaal en bestrooi ze met geraspte kaas. Gratineer de tortilla's gedurende 8 minuten in de oven op 200 graden.

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.