Chili con Carne met yoghurt-avocado-dip
Boodschappenlijstje

4 personen

300 gram rundergehakt
2 uien
1 paprika
1 avocado
1 teentje knoflook
1 pakje Honig mix voor Chili con Carne
1 blik à 400 gram Perfekt kidneybonen
1 pak à 390 gram Heinz tomatenblokjes
250 gram Melkan Griekse yoghurt
Limoensap
Chili poeder
Verstegen

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Schep de inhoud van de avocado in een kom. Voeg een paar drupjes limoensap naar smaak toe en prak alles door elkaar. Snijd de knoflook fijn of pureer deze met een knoflookpers. Voeg de yoghurt en knoflook toe en breng het op smaak met zo’n 1½ tl chilipoeder en wat zout. Meng alles door elkaar. Snipper de uien fijn en snijd de paprika in blokjes. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en rul het gehakt. Bak op het laatst de gesnipperde uien en de in blokjes gesneden paprika kort mee. Voeg de tomatenblokjes, 150 ml water en Honig basis voor Chili con Carne toe. Laat het geheel al roerend ca. 2 minuten zachtjes doorkoken. Laat de bonen uitlekken en schep de uitgelekte bonen door de saus. Verwarm het geheel al roerend op laag vuur.

Eet Smakelijk!

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.