Concours Hippique

 

 

Het Concours Hippique in Buitenpost (Friesland) is één van de mooiste openlucht paardensport evenementen van Nederland. Ook dit jaar worden er op 3 augustus a.s. duizenden bezoekers verwacht.

 

Buitenpost is van oudsher erg verbonden met het paard. Lange tijd kende het dorp een grote paardenmarkt met meer dan 800 paarden. Nu is de functie van het paard meer die voor sport en ontspanning. Daarom vindt al sinds 1954 op de dag van deze paardenmarkt – de eerste woensdag in augustus – een groot hippisch evenement plaats.

 

Het Concours Hippique Buitenpost vindt plaats op het Mejontsmaterrein, gelegen tussen de Hoefslag, De Mejontsmastraat en de Troelstralaan in Buitenpost.

 

Klik hier voor de route naar het Concours Hippique.

 

Maak kans op een entreekaarten voor 2 personen

Wie weet bent u één van de 68 winnaars om naar dit mooie openlucht paardensport evenement te gaan in Buitenpost. Wilt u weten hoe u kunt winnen? Houd dan de komende weken onze weekfolder en Facebookpagina in de gaten.

 

 

WINACTIES CONCOURS HIPPIQUE IN BUITENPOST

 

Deze zomer geeft Poiesz u de kans om het Concours Hippique in Buitenpost te bezoeken op woensdag 3 augustus a.s.. In de folder van week 28 van 2016 is te lezen hoe u kans maakt. Een extra winkans is gegeven op maandag 11 juli op onze Facebookpagina . Door aan deze actie(s) mee te doen om 2 entreekaarten te winnen voor dit paardensport evenement in het Noorden, gaat u akkoord met onderstaande actievoorwaarden.

 

Actievoorwaarden winactie Concours Hippique in Buitenpost Poiesz folder week 28 - 2016

Medewerkers van Poiesz Supermarkten B.V. en haar reclamebureau zijn van deelname uitgesloten. De winactie voor het Concours Hippique in Buitenpost die in de folder staat van week 28 in 2016 loopt van maandag 11 juli t/m zaterdag 16 juli of zondag 17 juli 2016, dit is afhankelijk van de openingstijden van uw Poiesz supermarkt. Invulbonnen die niet compleet, niet correct of onduidelijk zijn ingevuld of na deze datum worden ingeleverd zijn uitgesloten van deelname. Per huisadres mag er worden deelgenomen aan de folder winactie én de Facebook winactie, maar per huisadres wordt ten hoogste één prijs uitgekeerd. Wie aan alle actievoorwaarden voldoet en de juiste antwoorden heeft ingevuld, dingt op basis van loting mee naar 1 van de 50 x 2 entreekaarten voor het Concours Hippique in Buitenpost op woensdag 3 augustus a.s. Wanneer door (weers)omstandigheden het Concours Hippique niet kan plaatsvinden, dan komt de gewonnen prijs te vervallen. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars die op de genoemde datum om wat voor reden dan ook niet aanwezig (kunnen) zijn, hebben geen recht op een vervangende prijs. De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld voor contanten.

 

Actievoorwaarden winactie Concours Hippique op de Facebook pagina van Poiesz – 11 juli 2016

Medewerkers van Poiesz Supermarkten B.V. en haar reclamebureau zijn van deelname uitgesloten. De Facebook winactie voor het Concours Hippique loopt van maandag 11 juli t/m zondag 17 juli 2016. Reacties op het Facebook bericht van Poiesz Supermarkten B.V. die na zondag 17 juli a.s. zijn geplaatst, zijn van deelname uitgesloten. Per huisadres mag er worden deelgenomen aan de folder winactie én de Facebook winactie, maar per huisadres wordt ten hoogste één prijs uitgekeerd. Reacties die niet het correcte antwoord op de vraag bevat zijn uitgesloten van deelname. Wie aan alle actievoorwaarden  voldoet en de juiste antwoorden heeft ingevuld, dingt op basis van loting mee naar 1 van de 18 x 2 entreekaarten voor het Concours Hippique in Buitenpost op woensdag 3 augustus a.s. Wanneer door (weers)omstandigheden het Concours Hippique niet plaats kan vinden, dan komt de gewonnen prijs te vervallen. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars die op de genoemde datum om wat voor reden dan ook niet aanwezig (kunnen) zijn, hebben geen recht op een vervangende prijs. De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld voor contanten.

 

 

 

 

www.chbuitenpost.nl

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.