HAAL EEN STARTBEWIJS VOOR ‘DE TOCHT’ EN MAAK HET MEE!

 

Wil je meehelpen om de magie van de Elfstedentocht door te geven aan de volgende generatie?

 

Koop dan nu een startbewijs voor spektakelmusical De Tocht voor 50 euro bij jouw Poiesz. Je zit eerste rang bij de ontwikkeling van de voorstelling, je ontvangt een ticket (t.w.v. 50 euro) voor een voorpremière en krijgt een pakket met heerlijke ambachtelijke streekproducten (t.w.v. 50 euro) op = op!


Wat zit er in een startbewijspakket?

Bij het servicepoint in uw Poiesz is het startbewijspakket voor De Tocht verkrijgbaar en kost €50,-. Het pakket bestaat uit: 

  • Ticket voor een voorpremière incl. hapje en drankje (t.w.v. €50,-).
  • Meedenken bij de ontwikkeling van de voorstelling.
  • Tas met Friese streekproducten (t.w.v. €50,-).
  • Boekje met elfstedenverhalen (twv €10,-).
  • Je steunt De Tocht financieel zodat we samen de elfsteden magie door kunnen geven aan komende generaties.

 

De voorstelling

De Tocht gaat in oktober 2022 in première en vertelt het verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden zij elkaar een belofte: als de Elfstedentocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje… De Tocht schaats je alleen, maar de finish haal je samen.

 

Beleving om nooit te vergeten

De voorstelling vindt plaats in een speciaal gebouwd ijstheater in Leeuwarden met een capaciteit van 1.460 toeschouwers en voorzien van de nieuwste theatertechnieken. Met meteorologische special effects en een immense ijsvloer van 2.500m2 komt de magie van de Elfstedentocht voelbaar tot leven.

 

Meedenken over de inhoud van de voorstelling

De Tocht wil een Elfstedengevoel creëren dat zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid en verwachting komt. Daarom krijg je als startbewijshouder de mogelijkheid om in het creatieve productieproces achter de schermen mee te kijken en je hun mening te geven over aspecten van het script, de spelers, de muziek en het decor. Je hebt dus daadwerkelijk invloed op hoe de voorstelling er uit komt te zien en bent altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen achter de schermen.

 

Op de aankoop van het startbewijs zijn actievoorwaarden (link https://www.musicaldetocht.frl/algemene-voorwaarden/) van toepassing.