2001103_POIESZ_DECEMBERCADEAUS_WEBSITE-CADEAUS_NIEUW_2
10 Spaar kaarten

PAW Patrol 2 in 1 reddingsvoertuig

Artikelnummer: 505546 Vanaf 3 jaar

Met één druk op de knop verandert dit 2-in-1-voertuig in twee reddingsvoertuigen. Zet Chase en Skye in het voertuig en druk op de badge-knop. Bij het transformeren van het split-second-voertuig schiet de auto naar voren en komt er een voertuig met 3 wielen en een werkende reddingshaak uit de achterkant. De cabine van de politieauto kan zelfs opgetild worden, waardoor de projectielwerpers zichtbaar worden. Plaats de projectielen (twee meegeleverd) en knijp beide zijden van de werper samen om ze los te schieten. Trek de reddingshaak naar buiten en beweeg hem op en neer om te helpen bij je reddingsacties. Om het voertuig weer in elkaar te zetten, druk je de beide delen tegen elkaar, klap je de cabine omlaag en zet je de pups erin totdat de volgende grote reddingsactie plaatsvindt. Wordt geleverd in touchbox. OP=OP!

 

Voeg toe

Zo spaart u voor gratis cadeaus

Spaar bij Poiesz gratis voor leuke, handige en luxe cadeaus

Lekker sparen en besparen gaan bij Poiesz prima samen. U ontvangt bij elke € 2,50 aan boodschappen (excl. statiegeld) altijd een gratis spaarzegel. Bovendien krijgt u extra spaarzegels bij tal van aanbiedingen.

 

Bij 100 zegels is de spaarkaart vol. U kunt er dan € 2,50 contant voor krijgen. Maar u heeft meer plezier en voordeel als u uw volle spaarkaart inlevert voor een cadeau. Kies uit cadeaus uit onze jaarcatalogus, die zijn het hele jaar verkrijgbaar (t/m zondag 7 maart 2021). Ook is er elk seizoen een wisselend aanbod van seizoenscadeaus.

 

Genoeg spaarkaarten voor uw cadeau?

Dan kunt u uw volle spaarkaarten inleveren bij het Servicepoint van uw Poiesz supermarkt. U kunt uw cadeau, indien voorradig, direct meenemen.

 

Reserveren van luxere cadeaus en decembercadeaus

Sommige luxe cadeaus en alle decembercadeaus moeten via onze website gereserveerd worden. U herkent deze cadeaus aan het plus-teken rechtsonderin. U kunt u gereserveerde cadeau-artikel na 5 werkdagen ophalen bij de door u gekozen Poiesz supermarkt. Indien de levertijd langer is wordt u hiervan op de hoogte gesteld.  

 

Niet voldoende spaarkaarten? Bijbetalen mag!

Wilt u een cadeau van méér dan 20 spaarkaarten, maar heeft u maar 20 volle spaarkaarten? Geen probleem. U kunt ook gewoon bijbetalen. Per ontbrekende spaarkaart betaalt u € 5,- bij.

 

Heeft u tips of suggesties?

Uw vragen of suggesties zijn welkom bij onze Klantenservice.

 

 

Wijziging van modellen/kleuren, uitverkocht, onvoorziene omstandigheden en typefouten voorbehouden.