Drentse Fiets4Daagse

 

 

Genieten van Drenthe? Pak de fiets. Met zo’n 1.700 kilometer fietspad door en langs heidevelden, bossen en dorpen doet u 1001 mooie indrukken op. Drenthe is gewaardeerd met de hoogste score van 5 sterren door ‘kwaliteitsmonitor fietsregio’s’. Logisch dat de moeder van alle fietsvierdaagsen hier plaatsvindt. Van 19 tot en met 22 juli a.s. kunt u opstappen in: Assen, Emmen, Diever, Meppel, Westerbork, Dalen, Norg of Hoogersmilde. Er zijn speciale routes voor kinderen met activiteiten onderweg.

 

Jaarlijks doen circa 14.000 mensen mee aan de Fiets4Daagse. Fiets in Drenthe ontspannen van een leuke bezienswaardigheid naar een fijne picknickplaats of gezellig terras. U mag 4 dagen meedoen, maar 1 dag meefietsen mag ook. De startplaats mag u zelf kiezen. Om tot een goede keuze te komen kunt op www.fiets4daagse.nl de programma’s, routes en activiteiten per startplaats bekijken.

 

Meedoen met de Drentse Fiets4Daagse?

Klik hier om u direct in te schrijven. Voorinschrijven kan tot en met 24 juni 2016.

 

De picknick toppers van Poiesz

Voor het maken van de lekkerste picknick tijdens een fietstocht hebben onze klanten tijdens een smaaktest de beste smoothie, sandwich en wrap geselecteerd. De recepten voor deze picknick toppers zijn verkrijgbaar in uw Poiesz supermarkt of te bekijken door hier te klikken.

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.