Friese Ballonfeesten

 

 

Sinds 1986 stijgen elk jaar in de zomer tientallen heteluchtballonnen op met special vormen uit binnen- en buitenland vanaf de Nutsbaan in Joure. Een echt familie-evenement in het Noorden met elke dag een aanvullend programma zoals een kinderdag en een oldtimerdag. Elke avond stijgen circa 35 heteluchtballonnen op. Joure wordt tijdens deze vijf dagen omgedoopt tot ‘Ballooncity’. Dit jaar vind alweer de 31e editie plaats van het grootste ballonfestival van Nederland.

 

Win een ballonvaart of VIP arrangement

Een ballonvaart maken is voor velen een fantastische ervaring. Deze zomer kunt u bij Poiesz supermarkten een ballonvaart winnen bij de Friese Ballonfeesten of een VIP arrangement. Wilt u kans maken? Houd dan de komende weken onze weekfolder en Facebookpagina in de gaten!

 

 

 

Klik hier voor de route naar de Friese Ballonfeesten.

 

 

Kijk voor meer informatie www.ballonfeesten.nl

 

 

 

 

 

WINACTIES FRIESE BALLONFEESTEN IN JOURE

 

Deze zomer geeft Poiesz u de kans om als VIP naar de Friese Ballonfeesten in Joure op 30 juli 2016 te gaan. In de folder van week 27 van 2016 is te lezen hoe u kans maakt. Een extra winkans is gegeven op maandag 4 juli op onze Facebookpagina Door aan deze actie(s) mee te doen gaat u akkoord met onderstaande actievoorwaarden.

 

VIP-ARRANGEMENT

Deze is voor 2 personen vindt plaats op zaterdag 30 juli a.s. tijdens de Friese Ballonfeesten in Joure. Het VIP-arrangement is inclusief hapjes, drankjes en een buffet.

 

VIP ARRANGEMENT MET BALLONVAART

Deze bestaat uit het VIP-arrangement voor 2 personen tijdens de Friese Ballonfeesten in Joure op zaterdag 30 juli a.s., inclusief een ballonvaart. De winnaars van de ballonvaart worden geloot uit de winnaars van de VIP-arrangementen.

 

Actievoorwaarden winactie Friese Ballonfeesten in Joure Poiesz folder week 27 - 2016

Medewerkers van Poiesz Supermarkten B.V. en haar reclamebureau zijn van deelname uitgesloten. De winactie voor de Friese Ballonfeesten die in de folder staat van week 27 in 2016 loopt van maandag 4 juli t/m zaterdag 9 of zondag 10 juli 2016, dit is afhankelijk van de openingstijden van uw Poiesz supermarkt. Invulbonnen die niet compleet, niet correct of duidelijk zijn ingevuld of na deze datum worden ingeleverd zijn uitgesloten van deelname. Per huisadres mag er worden deelgenomen aan de folderwinactie én de Facebookwinactie, maar per huisadres wordt ten hoogste één prijs uitgekeerd. Wie aan alle bovenstaande spelregels voldoet en de juiste antwoorden heeft ingevuld, dingt op basis van loting mee naar 1 van de 50 VIP-arrangementen voor de Friese Ballonfeesten in Joure op zaterdag 30 juli a.s. Uit deze winnaars worden 10 winnaars geloot die een ballonvaart winnen. De ballonvaart vindt op 30 juli a.s. plaats bij de Friese Ballonfeesten in Joure. Wanneer door (weers)omstandigheden de ballonvaart en/of het VIP arrangement en/of het VIP arrangement niet plaats kan vinden, dan komt de gewonnen prijs te vervallen. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars die op de genoemde datum om wat voor reden dan ook niet aanwezig (kunnen) zijn, hebben geen recht op een vervangende prijs. De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld voor contanten.

 

Actievoorwaarden winactie Friese Ballonfeesten in Joure op de Facebook pagina van Poiesz – 4 juli 2016

Medewerkers van Poiesz Supermarkten B.V. en haar reclamebureau zijn van deelname uitgesloten. De Facebook winactie voor de Friese Ballonfeesten loopt van maandag 4 juli t/m zondag 10 juli 2016. Reacties op het Facebook bericht van Poiesz Supermarkten B.V. die na zondag 10 juli a.s. zijn geplaatst, zijn van deelname uitgesloten. Per huisadres mag er worden deelgenomen aan de folderwinactie én de Facebookwinactie, maar per huisadres wordt ten hoogste één prijs uitgekeerd. Reacties die niet het correcte antwoord op de vraag bevat zijn uitgesloten van deelname. Wie aan alle bovenstaande spelregels voldoet en de juiste antwoorden heeft ingevuld, dingt op basis van loting mee naar 1 van de 18 VIP-arrangementen voor de Friese Ballonfeesten in Joure op zaterdag 30 juli a.s. Uit deze winnaars worden 5 winnaars geloot die een ballonvaart winnen. De ballonvaart vindt op 30 juli a.s. plaats bij de Friese Ballonfeesten in Joure. Wanneer door (weers)omstandigheden de ballonvaart niet plaats kan vinden, dan komt de gewonnen prijs te vervallen. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars die op de genoemde datum om wat voor reden dan ook niet aanwezig (kunnen) zijn, hebben geen recht op een vervangende prijs. De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld voor contanten.

 

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.