Geroerbakte biefstuk met paprika, champignons en rijst
Boodschappenlijstje

4 personen

1 pak Knorr Wereldgerecht Teriyaki

350 gram biefstuk

150 gram champignons

3 bosuien

1 rode paprika

125 gram taugé

200 gram peultjes

Vloeibare Blue Band

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Snijd de biefstuk in kleine reepjes en meng deze in een kom met het zakje marinade en 3 eetlepels vloeibare Blue Band. Laat het geheel 10 minuten marineren.

Snijd 3 bosuien in stukjes van 3 cm. Snijd de champignons in plakjes en de paprika in reepjes.

Kook de rijst in 10 minuten gaar, laat deze uitlekken en laat even uitdampen.

Bak de gemarineerde biefstukreepjes in een pan zonder olie in ca. 5 minuten bruin en gaar. Voeg daarna de champignons, paprika, peulen en bosuien toe.

Laat de groenten 3 minuten meebakken.

Voeg vervolgens de inhoud van het zakje saus en 350 ml water toe, breng aan de kook en laat 1 à 2 minuten zachtjes doorkoken.

Voeg als laatste een handje taugé toe.

Serveer de rijst en het vlees apart.

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.