Gourmetten _
Boodschappenlijstje

4 personen

Varkenshaas
rozemarijn
olijfolie
zout en peper

 

1 zak wokgarnalen
peterselie
3 teentjes knoflook
2 dl olijfolie, zout,
peper en cocktailprikkers

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Bereidingswijze voor gourmetten met varkenshaasjes:
Verwarm het gourmetstel goed voor. Doe een paar druppels olie op de bakplaat/grill en bestrooi het vlees met een beetje zout en peper. Schroei het vlees dicht aan beide kanten en laat het 3 minuten bakken. Strooi als laatste een beetje fijngehakte rozemarijn over het vlees.


Bereidingswijze voor gourmetten met garnalen:
Laat de garnalen ontdooien in de koelkast. Pluk de peterselie voor de marinade. Beetje olijfolie en 3 teentjes knoflook erbij en doe dit in de keukenmachine totdat het ragfijn is. Vervolgens wat zout, peter en 1 dl olijfolie toevoegen. De marinade is klaar. Doe de garnalen in de marinade en laat dit 6 uur staan. Rijg de garnalen aan een cocktailprikker en grill ze circa 3 minuten op de gourmetplaat.

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.