Hartige pannenkoekjes
Boodschappenlijstje

4 personen

400 ml Melkunie halfvolle melk

1 rode paprika

125 gram champignons

2 eieren

1 pakje Maggi Aardappelvariatie pannenkoekjes naturel

2 eetlepels Carbonell traditionele olijfolie

1 zakje Bon Appetit geraspte kaas jong belegen

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Snijd de paprika’s en champignons in kleine stukje. Meng de melk en de eieren door elkaar in een kom. Roer de mix samen met de paprika en de champignons door de melk. Laat dit mengsel 5 minuten rusten en roer het beslag in de tussentijd nog één keer goed door zodat het een gladde structuur krijgt.

Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan. Zet de koekenpan op laag vuur. Gebruik een grote lepel om het beslag in de pan te gieten. De inhoud van 1 opscheplepel is voldoende voor 1 pannenkoekje. Strooi eventueel als de pannenkoekjes bijna klaar zijn wat kaas over de pannenkokjes, zodat de kaas over de pannenkoekjes smelt. Bak zo 12 pannenkoekjes. 

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.