Opening nieuwe Poiesz Supermarkt Hoogkerk

Een supermarkt in onze nieuwe Poiesz winkelstijl waarin alles gericht is om voor u het winkelen zo leuk, makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Om dat te vieren, hebben we speciaal voor onze klanten geweldige openingsacties!

Alstublieft! Gratis slagroomschnitte

t.w.v. € 4.99 voor alle klanten van de Poiesz supermarkt aan de C. Jetsesstraat 1/1 in Groningen Hoogkerk bij besteding van minimaal € 25,- op woensdag 5 december a.s.*

 

* Exclusief statiegeld, slijterij en Servicepoint artikelen. Alleen verkrijgbaar op woensdag 5 december a.s. bij uw Poiesz supermarkt aan de C. Jetsesstraat 1/1 in Groningen Hoogkerk.

Kleur in en win

Doe mee met onze kleurwedstrijd en maak kans op leuke prijzen. Haal de kleurplaat op en lever deze uiterlijk zaterdag 16 december a.s. zo mooi mogelijk ingekleurd weer in bij de Poiesz supermarkt aan de C. Jetsesstraat 1/1 in Groningen Hoogkerk.

Op de foto met Buurman en Buurman!

Op woensdag 12 december a.s. komen Buurman & Buurman naar de supernieuwe Poiesz in Groningen Hoogkerk. Iedereen kan dan GRATIS met ze op de foto tussen 16.00-16.45 uur & 17.00-17.45 uur. Vanaf maandag 24 december kunnen de foto’s GRATIS worden afgehaald in uw Poiesz supermarkt aan de C. Jetsesstraat 1/1 in Groningen Hoogkerk.