Huls droge worst

 

Buitengewoon lekker: Lentebok en Huls droge worst.

 

Hulde voor Huls. Vanuit het Groningse Vlagtwedde heeft deze worstmaker 'pur sang' wereldwijde faam veroverd. Het begon in 1931 in een kleine dorpsslagerij. Als de zoon van de slager in 1966 traditionele droge worst begint te maken en verkopen komen de klanten al snel van heinde en verre. De vraag en ook het aantal specialiteiten neemt gestaag toe. Inmiddels maakt Huls tientallen soorten, waaronder ook regionale specialiteiten uit het Noorden, zoals: Drentse Kosterworst, Grunneger Dreuge Worst en Fryske Knipwoarst. Door te zoeken naar nieuwe kruidenmelanges, droog- en rookmethodes worden nog steeds nieuwe worstspecialiteiten gecreëerd. Huls worst smaakt heerlijk bij een Lentebokje.

Maar is ook superlekker door pasta, soep, salade en natuurlijk op een broodje.

 

Kijk voor meer informatie over Huls droge worst op:

www.hulsdrogeworst.nl

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.