Vacature ICT beheerder (M/V)

 

Ben jij oplossingsgericht, hands-on ingesteld en ga je graag klantgericht te werk? Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan met verschillende, complexe en uitdagende ICT systemen? Wil je graag de wensen van het bedrijf vertalen naar een totaaloplossing? Stop dan direct met zoeken, want dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

 

Dit ben jij:

 

 • Je hebt interesse in alles wat (g)een kabel heeft. Je hebt de drive om de ICT nog beter en veiliger te maken.
 • Je bent gedreven en hebt een positieve mindset. Je geeft niet zomaar op!
 • Je zorgt natuurlijk dat je up to date bent in jouw vakgebied. Maar je wilt jezelf blijven ontwikkelen en nog superveel leren, eventueel via een opleiding of cursus.
 • Druk? Jij bent stressbestendig en houdt het overzicht. En zelfstandig én in teamverband werken? Dat is No problemo voor jou!
 • Je hebt een afgeronde ICT gerelateerde opleiding. Je weet dus het één en ander van netwerken, servers, (SAN) storage, virtualisatie, security en firewalls.
 • Geen werkervaring? Geen probleem, die mag je bij ons opdoen. Heb je wel werkervaring? Dat is alleen maar mooi meegenomen.
 • Het is handig dat je in het bezit bent van een rijbewijs (B).

 

Zo ziet jouw werkdag eruit:

Je start je werkdag met het uitvoeren van een aantal controles. Loop je tegen een probleem aan, dan los je dit direct op of overleg je met je directe collega’s, want je maakt natuurlijk deel uit van een team. Na de dagelijkse controles begin je aan het project waar jij verantwoordelijk voor bent. Denk aan het bestellen van hardware en licenties voor een te verbouwen filiaal, de implementatie van monitoringssoftware of het aanmaken en inrichten van een nieuwe server in onze virtuele omgeving. Op de afdeling hebben we een projectenlijst, je krijgt dus het project toegewezen welke het best bij je past. Dit maakt dat er altijd voldoende uitdaging is, elke dag weer! In de middag heb je de DW-dienst. Dit betekent dat je alle dagelijkse ICT problemen van je collega’s van het hoofdkantoor en in de filialen in behandeling neemt en daar waar mogelijk direct oplost. Van storingen aan een telefooncentrale in een filiaal, een narrowcasting scherm dat op zwart staat, een defecte computer van een collega tot een server welke zichzelf onterecht uitgeschakeld heeft.

 

Maar nu vraag je je natuurlijk af wie wij zijn…

Wij zijn Poiesz Supermarkten B.V., dé supermarkt van het Noorden. Een familiebedrijf dat 96 jaar geleden startte in hartje Sneek, de waterstad van het Noorden. Inmiddels hebben we 70 supermarkten en 66 slijterijen in Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Overijssel. Iedere dag staan er ruim 4.800 medewerkers klaar voor de klant. Elke dag is een kans om het nóg beter te kunnen doen. Door goed te luisteren naar wat de klant wenst en daarop in te spelen. En daar kun jíj dus aan meehelpen!

 

Dit hebben we jou te bieden:

 

 • Een interessante baan in een boeiend bedrijf.
 • Een functie van minimaal 32 uur en maximaal 40 uur per week. 
 • Een 4 wekelijkse upgrade van je banksaldo.
 • Telefoon van de zaak.
 • Ruimte voor jouw inbreng en ideeën. Je kunt jezelf bij ons ontwikkelen!
 • Een gezellige werksfeer (niet geheel onbelangrijk!)
 • Ruimte voor eigen initiatief. Laat maar zien wat je allemaal kunt.
 • Een afwisselende functie in een dynamische werkomgeving, waarin de dagen voorbij vliegen!

 

Enthousiast? Mooi! Wacht dan niet langer en solliciteer!

Ben jij deze ICT beheerder die staat te springen om aan de slag te gaan en heel veel te leren? Wacht niet langer en solliciteer! Stuur je cv en motivatie uiterlijk 17 juli a.s. naar werken@poiesz-supermarkten.nl t.a.v. Kim Brouwer. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Eric op den Dries, ICT manager, te bereiken via telefoonnummer 0515-428800.