Indiase Indiase Tikka Masala
Boodschappenlijstje

4 personen

1 pakje à 175 gram Vivera kipstukjes

1 net à 1 kilo uien

1 schaal à 450 gram Poiesz trospruimtomaten

1 komkommer

1 schaal à 20 gram verse munt

1 pak à 1 liter Melkan magere yoghurt

1 pak à 190 gram Knorr wereldspecial Indiase Tikka Masala

1 flacon à 400 ml Remia bak en braad

 

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Bren een ruime hoeveelheid water aan de kook in een pan en bereid hierin de basmatirijst uit het pak Knorr wereldspecials Indiase Tikka Masala in ruim 13 minuten gaar. Snipper ondertussen de ui grof en snijd de tomaten in bokjes. Giet de rijst af in een vergiet, laat het even uitdampen en roer het dan goed om.

Verhit wat Remia bak en braad in een koekenpan en bak de kipstukjes goudbruin. Voeg daarna de inhoud van het zakje currypasta ui het pak Knorr wereldspecials toe en bak dit ongeveer 1 minuut mee. Voeg 200 ml water, de tomatenblokjes, de uien en de inhoud van het zakje kruidenmix uit het pas Knorr wereldspecials toe aan de kipfilet en roer het goed door. Breng het geheel aan de kook en laat het 6 à 7 minuten al roerend zachtjes doorkoken. Voer daarna 1 eetlepel yoghurt toe en laat het nog 1 minuut zachtjes doorkoken.

Meng voor de salade 3 eetlepels yoghurt met 1 gram vers gehakte munt. Snijd de komkommer in dunne plakjes en meng dit door de muntyoghurt.

Strooi als laatste de amandelen uit het pak Knorr wereldspecials over de Tikka Masala. Eet smakelijk!

 

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.