Schrijf je nu in!

Stad, dorp, wijk... Overal in het Noorden wordt wel iets sportiefs, muzikaals of cultureels gedaan. Het brengt mensen - al generaties lang - bij elkaar. Het vermaakt, verbroedert en verbindt. Belangrijk dus om te steunen, zodat ook de opvolgers van Noordelijke toppers zoals Sven Kramer, Arjen Robben en Epke Zonderland een kans krijgen om ontdekt - en ‘groot’ - te worden.

 

Het doet ons een groot plezier dat we ook in 2019 de Jeugd Sponsor Actie kunnen organiseren. Want wij zien dit als iets doen voor de maatschappij in het Noorden waarvan we zelf deel uitmaken. Immers, ook de mensen die bij Poiesz werken zijn actief in het club- en verenigingsleven. We helpen dan ook graag een handje mee met het vervullen van de wensen die er op het lijstje van de club of vereniging voor de jeugd staan. Dus doe mee, want iedereen wint.

 

Vanaf nu mogen alle verenigingen in het Noorden zich weer opgeven voor de 14e Jeugd Sponsor Actie die loopt van 11 februari t/m 7 april 2019. De inschrijving sluit op 28 oktober 2018. Daarna hoor je in december 2018 of jouw vereniging mee mag doen.

Inschrijfformulier Jeugd Sponsor Actie 2019

Noteer hieronder de volledige naam van jouw vereniging of club (bijvoorbeeld: Voetbalvereniging Poiesz en niet VV Poiesz. De ingevulde naam zal ook gebruikt worden op de scorelijst, op onze website en op de cheques.
Naam vereniging*
Wij zijn actief in:
Anders, namelijk:
Naam contactpersoon*
Correspondentieadres*
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer 1*
Telefoonnummer 2
Aantal jeugdleden*
Aantal leden*
Oprichtingsjaar*
Website*
Vul hieronder het IBAN bank-/gironummer van uw vereniging in en upload vervolgens een kopie van een bankafschrift van de betreffende rekening. Het IBAN begint met de letters "NL", gevolgd door 2 cijfers, 4 letters en 10 cijfers. Bijvoorbeeld: NL12INGB0123456789.
Houd bij het invullen van het IBAN rekening met de volgende voorwaarden:
- Het IBAN dat u invult dient overeen te komen met het bankrekeningnummer op de kopie van het bankafschrift dat u uploadt.
- De bankrekening dient een betaalrekening te zijn, spaarrekeningen worden niet geaccepteerd.
- De bankrekening dient op naam te staan van de vereniging, een privé bankrekening wordt niet geaccepteerd.
- Op de kopie van het bankafschrift dat u uploadt dient de combinatie van de tenaamstelling van de rekening en het bankrekeningnummer duidelijk zichtbaar te zijn.
- Het uploaden van een kopie van een bankafschrift van de rekening van uw vereniging is verplicht. Zonder het uploaden van deze kopie kan de inschrijving niet worden afgerond.
IBAN bank-/gironummer*
Upload kopie bankafschrift*
Vul hieronder het inschrijvingsnummer van de Kamer van Koophandel van uw vereniging in en upload vervolgens een kopie van deze inschrijving. Het uploaden van een kopie van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel van uw vereniging is verplicht.
Inschrijvingsnummer KvK*
Upload kopie inschrijving KvK*
Omschrijf hieronder duidelijk en concreet (max. 50 woorden) waarvoor u de opbrengst van de Jeugd Sponsor Actie wilt gebruiken.
Doel sponsorgeld*
Selecteer hieronder de dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt (bij de accommodatie o.i.d. van uw vereniging).
Dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt*
Vul hier niets in a.u.b.