Italiaanse lasagne
Boodschappenlijstje

4 personen

400 gram rundergehakt
1 zak à 400 gram Poiesz Italiaanse groentepakket
zakje Knorr mix voor lasagne
1 pak à 250 gram Perfekt lasagnebladen
50 gram Vergeer geraspte pastakaas
Becel vloeibare boter voor koken, bakken en braden

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in.
Verhit 1 eetlepel vloeibare boter in een koekenpan en bak hierin het gehakt rul. Voeg het Italiaanse groente pakket toe en bak deze 1 à 2 minuten mee. Voeg het zakje kruidenmix voor lasagne toe en giet er 900 ml water bij. Breng het geheel al roerende aan de kook en laat 2 minuten zachtjes doorkoken.
Pak de ovenschaal en giet hierin een laagje saus op de bodem. Bedek het laagje saus met een aantal lasagnebladen. Giet hierop weer een laagje saus en bedek ook dit laagje met een aantal lasagnebladen. Vul zo de schaal en eindig met een laagje saus.
Strooi als laatste de geraspte kaas over het gerecht. Bak vervolgens de lasagne in de voorverwarmde oven gedurende 40 minuten. Laat de lasagne nog 5 minuten afkoelen voor het serveren. U kunt dit gerecht verijken met extra paprika, trostomaten of mozzarella.

Eet smakelijk!

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.