Schrijf je nu in voor de Jeugd Sponsor Actie

Schrijf je nu in!

Van 12 februari t/m 8 april 2018 organiseren we de 13e Jeugd Sponsor Actie. Jouw club of vereniging kan zich vanaf nu via het formulier hieronder voor inschrijven. De inschrijving sluit op 29 oktober a.s. Daarna hoor je of jouw vereniging mee mag doen!

Inschrijfformulier Jeugd Sponsor Actie 2018

Noteer hieronder de volledige naam van jouw vereniging of club (bijvoorbeeld: Voetbalvereniging Poiesz en niet VV Poiesz. De ingevulde naam zal ook gebruikt worden op de scorelijst, op onze website en op de cheques.
Naam vereniging*
Wij zijn actief in:
Anders, namelijk:
Naam contactpersoon*
Correspondentieadres*
Postcode*
Plaats*
Telefoonnummer 1*
Telefoonnummer 2
Aantal jeugdleden*
Aantal leden*
Oprichtingsjaar*
Website*
Vul hieronder het IBAN bank-/gironummer van uw vereniging in en upload vervolgens een kopie van een bankafschrift van de betreffende rekening. Het IBAN begint met de letters "NL", gevolgd door 2 cijfers, 4 letters en 10 cijfers. Bijvoorbeeld: NL12INGB0123456789.
Houd bij het invullen van het IBAN rekening met de volgende voorwaarden:
- Het IBAN dat u invult dient overeen te komen met het bankrekeningnummer op de kopie van het bankafschrift dat u uploadt.
- De bankrekening dient een betaalrekening te zijn, spaarrekeningen worden niet geaccepteerd.
- De bankrekening dient op naam te staan van de vereniging, een privé bankrekening wordt niet geaccepteerd.
- Op de kopie van het bankafschrift dat u uploadt dient de combinatie van de tenaamstelling van de rekening en het bankrekeningnummer duidelijk zichtbaar te zijn.
- Het uploaden van een kopie van een bankafschrift van de rekening van uw vereniging is verplicht. Zonder het uploaden van deze kopie kan de inschrijving niet worden afgerond.
IBAN bank-/gironummer*
Upload kopie bankafschrift*
Vul hieronder het inschrijvingsnummer van de Kamer van Koophandel van uw vereniging in en upload vervolgens een kopie van deze inschrijving. Het uploaden van een kopie van de inschrijving bij de Kamer van Koophandel van uw vereniging is verplicht.
Inschrijvingsnummer KvK*
Upload kopie inschrijving KvK*
Omschrijf hieronder duidelijk en concreet (max. 50 woorden) waarvoor u de opbrengst van de Jeugd Sponsor Actie wilt gebruiken.
Doel sponsorgeld*
Selecteer hieronder de dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt (bij de accommodatie o.i.d. van uw vereniging).
Dichtstbijzijnde Poiesz supermarkt*
Vul hier niets in a.u.b.