De Jeugd Sponsor Actie

De Jeugd Sponsor Actie

Stad, dorp, wijk... Overal in het Noorden wordt wel iets sportiefs, muzikaals of cultureels gedaan. Het brengt mensen - al generaties lang - bij elkaar. Het vermaakt, verbroedert en verbindt. Belangrijk dus om te steunen, zodat ook de opvolgers van Noordelijke toppers zoals Sven Kramer, Arjen Robben en Epke Zonderland een kans krijgen om ontdekt - en ‘groot’ - te worden.

Doe mee. Want daar maakt u de jeugd gelukkig mee.

Het doet ons een groot plezier dat we ook in dit Poiesz Jubileumjaar de Jeugd Sponsor Actie kunnen organiseren. Want wij zien dit als iets doen voor de maatschappij in het Noorden waarvan we zelf deel uitmaken. Immers, ook de mensen die bij Poiesz werken zijn actief in het club- en verenigingsleven. We helpen dan ook graag een handje mee met het vervullen van de wensen die er op het lijstje van de club of vereniging voor de jeugd staan. En met onze 95e verjaardag hebben we scherpere Jeugd Sponsor Actie aanbiedingen dan ooit. Dus doe mee, want iedereen wint.

 

Zo doet u mee

Tijdens de Jeugd Sponsor Actie krijgt u van 12 februari t/m 8 april a.s. elke week naast euro’s 1 voordeel 1 Jeugd Sponsor Munt bij elke € 10,- aan boodschappen (excl. statiegeld). Daarnaast zijn er elke week aanbiedingen waarbij u extra Jeugd Sponsor Munten ontvangt.

   

Sparen voor uw vereniging

Hoe meer gouden Jeugd Sponsor Munten een vereniging verzamelt, hoe meer sponsorgeld ze aan het einde van de actie van Poiesz uitgekeerd krijgen. Deze gouden Jeugd Sponsor Munten kunt u in de koker doen van

De 13e Jeugd Sponsor Actie (2018)

Met veel plezier konden we in dit Poiesz Jubileumjaar de 13e Jeugd Sponsor Actie organiseren. Want wij zien dit als iets doen voor de maatschappij in het Noorden waarvan we zelf deel uitmaken. Immers, ook de mensen die bij Poiesz werken zijn actief in het club- en verenigingsleven. We helpen dan ook graag een handje mee met het vervullen van de wensen die er op het lijstje van de club of vereniging voor de jeugd staan. In dit jubileumjaar konden we voor meer dan 550.000 euro uitkeren aan de jeugd van het Noorden en mochten we de actie afsluiten met een spetterend gala in het WTC Expo te Leeuwarden!