Spaar voor speciale Jurassic World artikelen!

Zijn uw kinderen gek op dino’s? Of vindt u ze stiekem ook wel leuk? Doe mee aan de spannendste spaaractie van het jaar! Spaar alle Jurassic World stickards en handdino’s.

 

Download de WOW4D app

Hebben jullie de WOW4D app al gedownload? Je kunt er superleuke filmpjes en screenshots mee maken van de coolste dino’s! Met deze gratis app komen de dino’s van 14 speciale stickards tot leven. En dat niet alleen. Ze kunnen ook lopen of brullen en zelfs het skelet is te bekijken. Spannend!

 

Download de app via de App Store 

 

Download de app op Google Play

 

Zo spaar je voor stickards en handdino’s

Van 28 mei t/m 1 juli ontvangt u bij iedere € 10,00 aan boodschappen een zakje met 2 stickards of een stickard en een tattoo. Er zit een extra zakje bij de speciale weekaanbiedingen op deze pagina. Verzamel alle 64 stickards en bewaar ze in het handige verzamelalbum. Het verzamelalbum zit boordevol dinoweetjes en spelletjes. Voor slechts € 2,49 heb je een eigen verzamelalbum.

 

Stickard

Een stickard is een verzamelkaart en sticker in één! Deze beestachtige dinotattoo’s zijn net echt! Verzamel ze alle 10!

 

Spaar 6 handdino’s

Spaar ook voor de zes supergave Jurassic World rubberen handdino’s. In ieder zakje met stickards zit een spaarzegel. Met 9 spaarzegels is de spaarkaart vol. Lever de volle kaart in bij de kassa en voor slechts € 2,49 gaat de favoriete dino mee naar huis.

 

 

Jurassic World Aanbiedingen van deze week

De onderstaande aanbiedingen zijn geldig van maandag 18 juni tot en met zaterdag 23 of zondag 24 juni, afhankelijk van de openingstijden van uw Poiesz