Kaasboerderij de Deelen

 

Kaasboerderij De Deelen in het Friese Tijnje wordt gerund door Sietse en Hendrika. Samen met hun kinderen Bauke en Sytske wonen ze op boerderij ‘De Deelen’. Sietse zorgt voor de boerderij en Hendrika houdt zich elke dag bezig met de kazen. U vindt Kaasboerderij De Deelen tussen de dorpen Aldeboarn en Tijnje, in het hart van Friesland. Bijzonder is dat de boerderij grenst aan een uniek natuurgebied: De Deelen. En dat al sinds 1976.

 

Proef nu Lentekaas van de Deelen

Nieuw bij Poiesz is de lentekaas. Fris en kruidig door o.a. peterselie, bieslook en lente-ui. Voor een smakelijk broodje. Of een heerlijk borrelhapje. Uniek gemaakt voor Poiesz van melk afkomstig van duurzame veehouderij.

 

Bezoek de Deelen gratis op vertoon van uw Poiesz kassabon

Nieuwsgierig hoe Lentekaas of de andere kazen van de Deelen zoals Riperkrite gemaakt worden? Koop dan een stuk lentekaas bij Poiesz. Want tot en met 31 mei 2016 kunt u op vertoon van uw kassabon (waar de aankoop van de lentekaas op staat) gratis de ‘BeleefBoerderij’ van Kaasboerderij De Deelen in Tijnje bezoeken. Deze beleefroute is speciaal voor kinderen die zo alles van de kaasboerderij kunnen zien. Van melken tot kaasmaken. Van pasgeboren kalfjes tot knuffelbare konijntjes. Door de hele BeleefBoerderij hangen bordjes met interessante en grappige weetjes. Er valt veel te zien en te beleven. Dus lekker er op uit. Eerst naar Poiesz en dan naar De Deelen.

 

De Beleefboerderij is iedere werkdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend, u meldt zich aan in de winkel en krijgt daar de plattegrond en informatie hoe u overal langs kunt gaan. Op vertoon van uw kassabon met de aankoop van de lentekaas, is het bezoek voor volwassenen en kinderen gratis.

 

Klik hier voor de route naar Kaasboerderij De Deelen.

 

www.kaasboerderijdedeelen.nl

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.