Spaar voor voordelige kinderboeken

Van maandag 3 juni t/m zondag 14 juli spaar je bij Poiesz voor voordelige kinderboeken. Bij elke €5,- aan boodschappen (excl. statiegeld) ontvang je een spaarzegel. Speciale weekaanbiedingen uit onze voordeelfolder leveren extra zegels op. Volle spaarkaarten mag je inleveren t/m zondag 21 juli 2024. Bekijk hieronder voor welke boeken je kunt sparen. Voor alle producten geldt op=op.

 

Benieuwd welke speciale weekaanbiedingen uit onze voordeelfolder extra zegels opleveren?
Bekijk ze via onderstaande knop.

VOOR WELK BOEK SPAAR JIJ?

Mijn autoboek | Harmen van Straaten

Kleintje Beer gaat bij opa en oma logeren. Papa en mama brengen hem met de auto. Broem, broem! Dag straat, dag vriendjes! Onderweg zien ze ziekenauto´s, brandweerwagens, politieauto´s, heel veel soorten vrachtwagens, taxi´s, bussen en nog veel meer. Kleintje Beer kijkt zijn ogen uit- en jij ook, als je dit boek leest! Reis je mee?

Ik heb lekker een hele grote trekker | Harmen van Straaten

Humoristisch prentenboek op rijm van Harmen van Straaten, bekend van o.a. Hé, wie zit er op de wc? Nijlpaard, de varkens Knor en Knor, Olifant, Neushoorn, Muis en Tijger doen mee aan de grote race om de gouden beker. Allemaal scheppen ze op. En allemaal lachen ze om Rijk op zijn trekker... Klaar voor de start, AF! VROEMMMM... Wie gaat de beker winnen? Vrolijk prentenboek op rijm van Harmen van Straaten, grappig, ondeugend en net even anders. Bekend van Hé, wie zit er op de wc?, Wat rijmt er op stoep?, Retteketet, We gaan nog niet naar bed!, Joris puzzelt een dino en Alle wielen in de file.

Joris puzzelt een dino | Harmen van Straaten

Hilarisch prentenboek op rijm over de beste willen zijn en een heleboel dinobotten. Vanaf 4 jaar. Joris is een superkampioen. Wat gaat hij vandaag voor bijzonders doen? Hij wil alles over dino’s leren en gaat stiekem in het museum logeren. Opeens klinkt er een geluid. Joris, kijk toch uit! ‘Help!’ roept Joris. ‘O, wat erg!’ Voor hem ligt een dinobottenberg. Maar een beetje kampioen… weet meteen wat hij moet doen! Joris is kampioen. In alles. En nu wil hij uitpuzzelen hoe een dino in elkaar zit. Hij verstopt zich in de wc van het natuurmuseum en komt ’s nachts tevoorschijn. In de grote dinozaal loopt alles fout. Kan Joris de situatie redden voordat zijn klas de volgende ochtend op excursie naar het museum komt? Joris is een echte puzzelkampioen, maar op dino’s moet hij nog een beetje oefenen..

Hallo wie brult daar zo | Harmen van Straaten

Grappig prentenboek op rijm over een nieuwe baby. Voor eindeloos voorleesplezier met peuters en kleuters! Roooaar! Door het huis klinkt een harde brul. Kleintje Beer schrikt. Is het Leeuw, of Krokodil, of Koe, of Aap? Allemaal vinden ze dat ze het mooiste lawaai maken. ‘Nee!’ fluistert Kleintje Beer. ‘Luister maar... het komt van dáár!’ ‘Hallo, hallo… wie brult daar zo?’ Hilarisch prentenboek op rijm van Harmen van Straaten, grappig, ondeugend en net even anders. Bekend van Hé, wie zit er op de wc? .

Naar de kinderboerderij | Selma Noort

Oma gaat in het winkeltje van de kinderboerderij werken. En Roel en Noor mogen daar komen spelen wanneer ze willen. Roel mag zelfs meerijden op de tractor van boer Teun! Ze helpen met het voeren van de dieren, geven Ukkie het babygeitje een flesje en zien hoe een lammetje wordt geboren. De koeien dansen in de wei tot 's avonds alle dieren gaan slapen...

Avontuur in het bos | Selma Noort

Er valt zoveel te beleven in het bos... Roel en Noor sluiten vriendschap met de boswachter. Ze spelen tussen de hoge bomen en fantaseren dat ze rover zijn of maken een huisje voor de kabouters. Ze horen de specht op de stammen tikken, vinden een uilenbal en maken een pompoenmonster. De muizen laten 'hagelslag' achter in de keukenkastjes en poes Dropje ontmoet 's nachts een dier met een dikke staart... Onder de ruisende bomen beleeft iedereen zijn eigen avontuur!

Een draak uit een ei | Jette Schröder

Fantasievol eerste leesboek op niveau AVI E3. Zo wordt leren lezen vanzelf een avontuur! Bart en Dani vinden een ei in het bos. Een groot, paars ei. Uit het ei komt een draak. Ze hebben een hut. Daar kan hij wonen. Maar de draak groeit wel heel snel... Een leesboek met draken-weetjes.

Het elfje van Jet | Jette Schröder

Fantasievol eerste leesboek op niveau AVI E3. Zo'n verhaal zou ieder kind wel willen beleven! Jet wordt vaak gepest. Maar dan ontmoet ze Pien. Pien is een elfje! Ze gaat met Jet mee. Maar Pien moet wel geheim blijven... Een leesboek met elfen-tips.

Top Bob, de reddende hond | Harmen van Straaten

Top Bob de reddende hond lost mysteries en misdrijven op. Een spannend avontuur vol humor voor jonge lezers. Mijn neus trilt een beetje. Dat heb ik altijd als er iets in de lucht zit. Een nieuw avontuur misschien? Bob heeft het superdruk. Zijn baasjes denken dat hij de hele dag lui in zijn mand ligt als zij naar hun eigen baas vertrekken. Maar ze moesten eens weten! Bob verjaagt de postbode… Hij redt jonge vogels uit de bek van Dominee Kater… En hij gaat op onderzoek als Doortje Dwergpoedel en Skipper Angstteckel om hulp blaffen. Er is een boef in de buurt! Bob gaat erachteraan. Maar Dominee Kater en Nero Buldog gooien bijna roet in het eten. Lukt het Bob om de boef te pakken? Al krijgt Bob niet de eer die hem toekomt, hij is wel Top Bob, de reddende hond!

Het geheim van de vlogger | Wieke van Oordt

Spannend avontuur over vloggen (8-10 jaar) uit de bekende reeks Het geheim van. Tibo ziet het helemaal voor zich: hij wordt een beroemde vlogger. Maar dat valt nog niet mee. Hoe maak je elke dag een pakkend filmpje? Dan filmt hij per ongeluk hoe een man zijn klasgenootje Joosje hardhandig een auto in trekt. Ze wordt ontvoerd! Kan hij haar redden – met hulp van zijn volgers?

Het geheim van de youtube-ster | Myron van der Velden

Actueel boek uit de bekende GEHEIM VAN-reeks over de invloed van social media op twee zusjes. Flo is het zusje van Iris. Iris, met 150.000 volgers op YouTube. Iris die naar filmpremières mag. Iris die overal herkend wordt. Iris die geen normale gesprekken met Flo meer kan voeren, omdat ze altijd een vlog aan het maken is. Flo wordt er gek van. Alles draait om Iris. Zelfs haar eigen moeder lijkt te zijn vergeten dat Flo überhaupt bestaat. Maar Flo kent Iris’ geheim. Wat nou als ze haar zus online ontmaskert? Dan vergeten ze vast nooit meer wie Flo is…

De verbandbende | Alessandro Vicenzi

Maffe avonturen, Egyptische helden en de schattigste mummiekat ooit: de Verbandbende heeft het allemaal! Dit is DE VERBANDBENDE! Een heldenteam van twee jonge archeologen, een paar Egyptische mummies en een gemummificeerde kat. Samen lossen ze mysteries op, reizen ze door tijd en ruimte en beleven ze de gekste avonturen. Help! Mummie Kha is letterlijk een spannend boek in gezogen. Het is aan de rest van de Verbandbende om hem te redden. Maar of dat nu zo makkelijk is… Onze helden gaan achter Kha aan en komen terecht in de wereld van verhalen. Daar kruipen ze in de huid van vreemde fantasiewezens, slimme speurneuzen, heldhaftige ruimtestrijders en dappere avonturiers. Gaat het ze lukken om hun weg terug te vinden naar de échte wereld? Een grappige serie van Italiaanse bodem in de stijl van Disney- en Nickelodeon-cartoons.

Totale waanzin #1 Maandag - De geheime dievengrot | Aaron Lazar

Waarschuwing: dit boek is écht bizar. Fans van series als DOG MAN mogen dit niet missen! Saaie dagen? Die bestaan niet in het leven van Dex Kandoe. Vandaag wordt hij al vóór zijn ontbijt aangevallen door een stel worstelschurken. En dan hebben we het nog niet eens over de tweestaartige Duivelkat! De rest van deze maandag wordt er niet normaler op. Dex gaat naar school, waar hij les krijgt over broccoli-taal en papieren vliegtuigjes. En hij ontdekt een geheimzinnige dievengrot… Het eerste boek in een serie bomvol grappige tekeningen, losgeslagen humor en onvoorspelbare actie.

Laatste helden #1 – De laatste helden op aarde | Max Brallier

Gevaarlijke monsters, bloedstollende actiescènes en een flinke dosis humor: hier is De laatste helden op aarde ! Tweeënveertig dagen geleden was Jack Sullivan een gewone jongen met een gewoon leven. Maar nu is zijn wereld een TOTALE MONSTER-ZOMBIE-CHAOS. Vanuit zijn coole boomhut beleeft Jack iedere dag als een soort videogame. Maar in zijn eentje kan hij niet op tegen alle angstaanjagende wezens in de stad. En daarbij is het veel leuker om samen met je vrienden tegen monsters te strijden... ‘Gruwelijk leuk! Bloedstollend en gigantisch grappig.’ – Jeff Kinney, Het leven van een loser

Laatste helden #2 – De laatste helden op aarde en de zombiehorde | Max Brallier

Jack, zijn vrienden én de zombies zijn terug! In dit tweede boek in de serie krijgen ze te maken met een monsterlijk mysterie. De zombies verdwijnen. Dat lijkt misschien goed nieuws, maar Jack en zijn vrienden vertrouwen het niet. Een griezelig krijsgeluid lijkt de zombies ergens naartoe te lokken. Maar waarheen, en met welk doel? DE LAATSTE HELDEN gaan op onderzoek uit en komen de vreemdste zaken tegen: een enorme Wormgigant, een pizzeria als chillplek voor monsters, een oeroud kwaad… en een te gekke geluidsinstallatie. Een ding is zeker: het leven na de MONSTER-APOCALYPS zal nooit gemakkelijk zijn. Een bloedstollend boek met gruwelijk grappige illustraties. Lees het… voordat het te laat is!

De opblaasbende | Beth Garrod

Humoristische graphic novel over vier hilarische opblaasfiguren (inflatables), boordevol grappige illustraties. Flamingo, Cactus, Donut en Watermeloen zijn vergeten opblaasfiguren die op de afdeling gevonden voorwerpen wonen. Flamingo wordt een ster! Dat weet de Opblaasbende zeker, dus als de feestelijke opening van het nieuwe golfslagbad allerlei cameraploegen het waterpark in lokt, bedenken ze een gedurfd plan om hem beroemd te maken. Of zal een zwerm vreemde vogels uit het verleden Flamingo’s droom als een zeepbel uit elkaar laten spatten? Zet je schrap, wereld, want Flamingo gaat de boel OPBLAZEN! Vertaald door Marjolein Algera, de vertaalster van Kapitein Onderbroek . 'Heel leuk en fris kinderboek.' – Hebban

Zoe Zwart | Perdita & Honor Cargill

Vlotte en humoristische graphic novel boordevol illustraties. Het is net lunchpauze en ik zit verstopt in een bezemkast. Met een kikker. En een toverstok. Help, ik zit op een heksenschool! Zoë Zwart is net verhuisd naar Klein Spreukelstein, een stadje met een magisch geheim. Wanneer haar vader haar per ongeluk bij de verkeerde school inschrijft, moet Zoë nieuwe en nogal eh… interessante lessen zien te overleven. Dingen laten zweven met een toverstok bijvoorbeeld. Wat er nog meer op haar takenlijstje staat? Vrienden maken, zorgen voor de chagrijnige klaskikker en alles doen wat magisch en menselijk mogelijk is om op een bezem te blijven zitten. En dat allemaal zonder ook maar iets te verraden aan haar vader, want ze mag aan NIEMAND vertellen wat er op school gebeurt...