Kip Madras
Boodschappenlijstje

4 personen

1 pak Knorr Wereldgerecht Kip Madras

350 gram kipfilet

250 gram sperziebonen

1 Granny Smith appel

125 ml Melkan crème fraîche

Vloeibare Blue Band

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Schil de appel en snijd deze in blokjes. Snijd ook de kipfilet in blokjes. Meng in een kom de inhoud van het zakje marinade met 3 eetlepels vloeibare Blue Band en voeg de kipfiletblokjes hieraan toe. Roer het geheel goed door elkaar en laat het 8 à 10 minuten marineren. Kook ondertussen de rijst in ruim water in ca. 10 minuten gaar. Giet de rijst af in een vergiet. Laat het even uitdampen en roer het door. Kook ook de sperziebonen in ruim water in ca. 10 minuten gaar.

 

Verhit een koekenpan of wok zonder olie en bak hierin de gemarineerde kipfiletblokjes goudbruin. Voeg als eerste de inhoud van het zakje saus bij de kipfiletblokjes en giet er vervolgens 350ml water bij. Breng het geheel al roerend aan de kook. Roer de crème fraîche door het kipmengsel en laat het 2 minuten zachtjes doorkoken. Voeg als laatste de appelblokjes toe en verhit deze kort mee.

Serveer de rijst, sperziebonen en kip apart van elkaar.                                

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.