Kip tandoori met broccoli en champignons
Boodschappenlijstje

4 personen

500 gram broccoli
1 bakje à 250 gram champignons

500 gram Poiesz kipfiletblokjes

1 beker à 125 ml Melkan crème fraiche

1 pakje à 50 gram Honig mix kip tandoori

1 pak à 400 gram Lassie Toverrijst

Remia Bakken en Braden (flacon à 400 ml)

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Verhit een flinke scheut Remia Bakken en Braden in een wokpan en roerbak de kipfiletblokjes totdat ze goed gaar zijn. Snijd ondertussen de broccoli en champignons in stukjes en roerbak deze een paar minuten mee. Let op: om broccoli te kunnen roerbakken zonder het voor te koken moet je de roosjes in hele kleine stukjes snijden! Voeg -als de groenten gaar zijn- de tandoori mix en 1 dl water toe en verwarm het geheel. Voeg als laatste 125 ml crème fraîche toe en roer goed door. Serveer direct met de gekookte rijst. Eet smakelijk!

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.