Too Good To Go nu ook bij Poiesz

Too Good To Go is een extra manier om voedselverspilling tegen te gaan. Heel veel producten met een houdbaarheidsdatum van vandaag worden tegen een lage prijs verkocht. Een Verrassingspakket bevat een combinatie van groente, fruit, zuivel, vlees of vis. Een Broodpakket is gevuld met gesneden brood van de vorige dag en soms ook bolletjes of lekker suikerbrood. Een Verrassingspakket kost €4,99 en een Broodpakket kost €3,99. Dit is één derde van de originele verkoopprijs van de producten.

 

De meeste klanten doen mee omdat ze graag actief meehelpen aan het redden van eten. Bijkomend voordeel is dan dat ze slechts één derde van de prijs betalen. Zo’n pakket voelt als een cadeautje, omdat je van te voren niet weet wat erin zit. De pakketten zijn vaak al binnen een kwartier verkocht en gevuld met producten die nog prima zijn om te eten of drinken.

 

Too Good To Go is een extra manier om voedselverspilling tegen te gaan, niet de enige. Alles wat Poiesz deed voor de Voedselbank, blijven we ook doen. We zijn altijd bezig met goed zorgen voor de regio en de volgende generatie.

 

Ook meedoen aan Too Good To Go? Download de Too Good To Go app, kijk welke boxen er beschikbaar zijn bij jou in de buurt en reserveer en betaal via de app. Vervolgens kun je jouw Verrassingsbox ophalen bij jouw Poiesz.