LOCK&LOCK SPAARACTIE

Beter bewaren & besparen! Spaar nu voor 50% korting op de bewaardozen van Lock&Lock.

 

Lock&Lock bewaardozen: handig & verstandig

Lock&Lock bewaardozen zijn méér dan handig. Ze zijn ook een verstandige keuze om voedselverspilling te voorkomen. Eten dat u over heeft, vriest u met Lock&Lock snel en eenvoudig in. In z’n geheel. Of in kleine porties. Want de bewaardozen zijn er in vele formaten. Met 4 klikken sluit u alles lucht- en waterdicht af.

 

De kwalitatieve bewaardozen zijn geschikt voor vaatwasser én magnetron. Zo kan iedereen snel z’n eten opwarmen. En zo zijn er nog wel 101 mogelijkheden te bedenken om voor Lock&Lock bewaardozen te sparen. Ook koekjes, noten, fruit, zuivel en uw lunch blijven langer lekker en vers als u het luchtdicht afsluit in een Lock&Lock bewaardoos. Snel sparen om alles perfect te bewaren!

 

Sneller sparen voor beter bewaren 

T/m zondag 28 oktober 2018 krijgt u bij elke € 5,- aan boodschappen (excl. statiegeld) spaarzegels. Extra spaarzegels krijgt u bij speciale weekaanbiedingen uit onze voordeelfolder. Al bij 10 spaarzegels en bijbetaling vanaf slechts € 2,99 krijgt u direct uw Lock&Lock bewaardoos mee. Volle spaarkaarten zijn in te leveren t/m zondag 4 november 2018.

Lock&Lock in verschillende formaten

De aanbiedingen van deze week

De onderstaande aanbiedingen zijn geldig tussen maandag 17 september en zaterdag 22 of zondag 23 september 2018, afhankelijk van de openingstijden van uw Poiesz.