Marokkaanse couscous
Boodschappenlijstje

2 personen

350 gram kipfilet

200 gram winterpeen

1 ui

1 courgette

1 pak Knorr wereldgerecht Marokkaanse couscous

Olie

Toevoegen aan boodschappenlijstje

Bereidingswijze

Snijd de kipfilet in blokjes. Meng in een grote kom de inhoud van het zakje "marinade" met 2 eetlepels olie en voeg hier de kipfilet aan toe. Roer het geheel goed door elkaar en laat het 10 minuten marineren. Snipper de ui grof en snijd de winterpeen en de courgette in stukjes.

Verhit een pan zonder olie en bak hierin de gemarineerde kipfiletblokjes goudbruin en goed gaar. Voeg vervolgens de gesneden groente toe en bak ze nog 4 à 5 minuten mee.

Voeg de inhoud van het zakje "saus" en vervolgens 175ml water toe aan de kipfilet. Breng het geheel al roerend aan de kook. Doe vervolgens de deksel op de pan en laat het op een laag vuur 10 minuten zachtjes stoven.

Breng in een pan 300ml water aan de kook. Haal de pan van het vuur en voeg de inhoud van het zakje "couscous met rozijnen" en eetlepel olie toe en roer het goed door elkaar. Doe de deksel op de pan en laat de couscous ca. 5 minuten staan, totdat al het water is opgenomen.

Nog meer Wat Maak Je Menu recepten

Onder de 20 Aan jongeren onder de 18 jaar verkopen wij geen alcoholische dranken en tabak. Nog geen 25 jaar? Laat dan je legitimatie zien. De wekelijkse slijterij aanbiedingen zijn verkrijgbaar bij de slijterij van uw Poiesz supermarkt. In de supermarkten in Bergum (Mr. O. van Veenweg), Grou en Hurdegaryp hebben wij geen slijterij. Derhalve zijn de slijterij aanbiedingen helaas niet verkrijgbaar in genoemde supermarkten.
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.