SPAAR NOG 2 WEKEN VOOR GRATIS MEPAL PRODUCTEN

Slimme producten voor álle momenten! Werken, wandelen, ­fietsen, vissen… Wat u ook doet, er komt een moment van dorst of trek. ‘Mepal on the go’ is dan mooi meegenomen om daarmee op een ‘bootsteigerterras’ aan het water of op een ‘boomstamstoel’ in het bos heerlijk te genieten van wat zelf vers is meegenomen.

 

Tijdloos design

Het tijdloze design van deze Mepal serie zit vol doordachte details. Zo is het draaglusje van de waterfles ook een lusje om de dop te ‘parkeren’ om de flessenhals. De lunchpot bijvoorbeeld, bevat twee lekdichte compartimenten: eentje voor de soep of yoghurt en eentje voor de croutons of muesli. In de lunchbox zijn brood en rauwkost of groente separaat te bewaren. En met een los verkrijgbaar koelelement ook koel te houden… Kortom, iedereen gaat lekkerder weg naar werk, school, sport of in vrije tijd met MEPAL on the go.

 

Hoe werkt het?

Bij elke € 5,- aan boodschappen (excl. statiegeld) krijgt u een spaarsticker. Bij 10 spaarstickers en bijbetaling van slechts € 3,99 heeft u bijvoorbeeld al een sportbidon en voor € 4,49 een handige lunchbox. U heeft tot en met 14 juli a.s. de tijd om alle korting bij elkaar te sparen. Mooi meegenomen, toch?

 

Bekijk hieronder voor welke Mepal bewaaroplossingen u kunt sparen.