NK Fierljeppen

 

 

Fierljeppen, oftewel polsstokverspringen, is een actieve en spectaculaire sport waarbij een atleet met een polsstok een zo groot mogelijke afstand over een sloot probeert te overbruggen. Het Nederlandse record bij de senioren staat op dit moment op 21,55 meter op naam van Bart Helmholt uit het Friese Bergum. In de waterrijke gebieden van Nederland wordt al zeker duizend jaar de polsstok gebruikt om sloten over te steken. Met name Groningers en Friezen gebruikten de polsstok bij het overspringen van sloten bij het zoeken naar kievitseieren. Uit dat slootjesspringen ontstonden wedstrijden.

 

NK Fierljeppen, 27 augustus in Grijpskerk

In het Noorden worden de wedstrijden fierljeppen gehouden in de provincies Friesland en Groningen. Dit jaar organiseert de Nederlandse Fierljepbond de Nederlandse Kampioenschappen op zaterdag 27 augustus a.s. in Grijpskerk. Het vindt plaats bij de Fierljepvereniging in Grijpskerk.

 

Als ‘Very Important Person’ naar het NK Fierljeppen?

Doe dan mee met de winacties van Poiesz supermarkten. Houd deze zomer onze weekfolder en Facebookpagina goed in de gaten!

 

www.fierljeppeningrijpskerk.nl

 

 

WINACTIES NK FIERLJEPPEN
In de folder van week 31 van 2016 geeft Poiesz u de kans om als VIP naar het NK Fierljeppen te gaan. Vanaf de VIP tribune kunt u met uw gewonnen VIP-arrangement het fierljeppen van dichtbij beleven op zaterdag 27 augustus a.s.  in Grijpskerk. Een extra winkans is gegeven op maandag 1 augustus a.s. op onze Facebookpagina. Door aan deze winactie(s) mee te doen om een VIP-arrangement te winnen voor 2 personen, gaat u akkoord met onderstaande actievoorwaarden.
 
Actievoorwaarden winactie VIP-arrangementen voor het NK Fierljeppen Poiesz folder week 31 - 2016
Medewerkers van Poiesz Supermarkten B.V. en haar reclamebureau zijn van deelname uitgesloten. De winactie voor de VIP-arrangementen voor het NK Fierljeppen in Grijpskerk die in de folder staat van week 31 in 2016 loopt van maandag 1 augustus t/m zaterdag 6 of zondag 7 augustus 2016, dit is afhankelijk van de openingstijden van uw Poiesz supermarkt. Invulbonnen die niet compleet, niet correct of onduidelijk zijn ingevuld of na deze datum worden ingeleverd zijn uitgesloten van deelname. Per huisadres mag er worden deelgenomen aan de folder winactie én de Facebook winactie, maar per huisadres wordt ten hoogste één prijs uitgekeerd. Wie aan alle actievoorwaarden voldoet en de juiste antwoorden heeft ingevuld, dingt op basis van loting mee naar 1 van de 50 x 2 VIP-arrangementen voor het NK Fierljeppen op zaterdag 27 augustus 2016. Wanneer door (weers)omstandigheden het NK Fierljeppen niet kan plaatsvinden, dan komt de gewonnen prijs te vervallen. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars die op de genoemde datum om wat voor reden dan ook niet aanwezig (kunnen) zijn, hebben geen recht op een vervangende prijs. De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld voor contanten.
 

Actievoorwaarden winactie VIP-arrangementen voor het NK Fierljeppen op de Facebook pagina van Poiesz – 1 augustus 2016
Medewerkers van Poiesz Supermarkten B.V. en haar reclamebureau zijn van deelname uitgesloten. De Facebook winactie voor het NK Fierljeppen loopt van maandag 1 augustus t/m zondag 7 augustus 2016. Reacties op het Facebook bericht van Poiesz Supermarkten B.V. die na zondag 7 augustus a.s. zijn geplaatst, zijn van deelname uitgesloten. Per huisadres mag er worden deelgenomen aan de folder winactie én de Facebook winactie, maar per huisadres wordt ten hoogste één prijs uitgekeerd. Reacties die niet het correcte antwoord op de vraag bevat zijn uitgesloten van deelname. Wie aan alle actievoorwaarden voldoet en het juiste antwoord heeft gegeven in een reactie, dingt op basis van loting mee naar 1 van de 18 x 2 VIP-arrangementen voor het NK Fierljeppen in Grijpskerk op zaterdag 27 augustus 2016. Wanneer door (weers)omstandigheden het NK Fierljeppen niet kan plaatsvinden, dan komt de gewonnen prijs te vervallen. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars die op de genoemde datum om wat voor reden dan ook niet aanwezig (kunnen) zijn, hebben geen recht op een vervangende prijs. De gewonnen prijs kan niet worden ingewisseld voor contanten.

 

 

 

 

 

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.