Koken, proeven en genieten

Samen zoeken naar het lekkerste van het Noorden

 

Reitse Spanninga is de bekendste kok van het Noorden. Als rasechte Noorderling kent hij de smaak van het Noorden als geen ander. U kunt zich  dan ook geen betere gids wensen in het vinden van de lekkerste ingrediënten en de weg naar het bereiden van de lekkerste gerechten hiervan. En dit is exact de opzet van Wat Maak Je Menu On Tour. Samen met 24 Poiesz klanten gaat Reitse telers en leveranciers in het Noorden bezoeken die ingrediënten leveren voor heerlijke gerechten. Deze worden vervolgens door de winnaars bereid, uiteraard onder regie en begeleiding van Reitse. Kortom: leuk, leerzaam en lekker. Elke tour start in Sneek en eindigt in kookstudio Lokaal 55 in Sneek. Hier wordt samen gekookt, gegeten, genoten en natuurlijk ook gelachen. Dat is wel toevertrouwd aan het vakmanschap en gastheerschap van Reitse Spanninga.

 

Vier de lente met Reitse Spanninga

Het nieuwe seizoen is begonnen en dat betekent een nieuwe Wat Maak Je Menu on Tour. Geef u snel op en maak kans om samen met Reitse Spanninga een heerlijk lentegerecht te bereiden!

 

Lekker eten begint met lekker koken. En dát begint weer met de inspiratie van Reitse Spanninga en het vinden van de lekkerste ingrediënten van het Noorden. Op zaterdag 28 april a.s. maken klanten van Poiesz samen met Reitse Spanninga de lekkerste ingrediënten van het Noorden. Deze ingrediënten worden verwerkt tot een heerlijk lentegerecht. Ze brengen een bezoek aan onze aspergeboer, familie Doornbosch uit Borgercompagnie en aan familie Ykema van Biologisch pluimveebedrijf Fûgelfrij uit Hichtum. Wij hebben er zin in!

 

U kunt zich helaas niet meer opgeven. Maar houd onze Facebook pagina in de gaten! We brengen u graag op de hoogte van deze smaakvolle tour.

 

Vier de lente met Reitse Spanninga

Het nieuwe seizoen is begonnen en dat betekent een nieuwe Wat Maak Je Menu on Tour. Geef u snel op en maak kans om samen met Reitse Spanninga een heerlijk lentegerecht te bereiden!

 

Lekker eten begint met lekker koken. En dát begint weer met de inspiratie van Reitse Spanninga en het vinden van de lekkerste ingrediënten van het Noorden. Als u zich nu opgeeft voor de Wat Maak Je Menu on Tour maakt u kans om op zaterdag 28 april a.s. samen de lekkerste ingrediënten van het Noorden te vinden en die vervolgens in een kookworkshop te verwerken tot een heerlijk lentegerecht. We brengen een bezoek aan onze aspergeboer, familie Doornbosch uit Borgercompagnie en aan familie Ykema van Biologisch pluimveebedrijf Fûgelfrij uit Hichtum. Heeft u er zin in? Wij wel! U kunt zich onder het filmpje opgeven!