Koken, proeven en genieten

Samen zoeken naar het lekkerste van het Noorden

 

Reitse Spanninga is de bekendste kok van het Noorden. Als rasechte Noorderling kent hij de smaak van het Noorden als geen ander. U kunt zich  dan ook geen betere gids wensen in het vinden van de lekkerste ingrediënten en de weg naar het bereiden van de lekkerste gerechten hiervan. En dit is exact de opzet van Wat Maak Je Menu On Tour. Samen met 24 Poiesz klanten gaat Reitse telers en leveranciers in het Noorden bezoeken die ingrediënten leveren voor heerlijke gerechten. Deze worden vervolgens door de winnaars bereid, uiteraard onder regie en begeleiding van Reitse. Kortom: leuk, leerzaam en lekker. Elke tour start in Sneek en eindigt in kookstudio Lokaal 55 in Sneek. Hier wordt samen gekookt, gegeten, genoten en natuurlijk ook gelachen. Dat is wel toevertrouwd aan het vakmanschap en gastheerschap van Reitse Spanninga.