Koken, proeven en genieten

Samen zoeken naar het lekkerste van het Noorden

 

Reitse Spanninga is de bekendste kok van het Noorden. Als rasechte Noorderling kent hij de smaak van het Noorden als geen ander. U kunt zich  dan ook geen betere gids wensen in het vinden van de lekkerste ingrediënten en de weg naar het bereiden van de lekkerste gerechten hiervan. En dit is exact de opzet van Wat Maak Je Menu On Tour. Samen met 24 Poiesz klanten gaat Reitse telers en leveranciers in het Noorden bezoeken die ingrediënten leveren voor heerlijke gerechten. Deze worden vervolgens door de winnaars bereid, uiteraard onder regie en begeleiding van Reitse. Kortom: leuk, leerzaam en lekker. Elke tour start in Sneek en eindigt in kookstudio Lokaal 55 in Sneek. Hier wordt samen gekookt, gegeten, genoten en natuurlijk ook gelachen. Dat is wel toevertrouwd aan het vakmanschap en gastheerschap van Reitse Spanninga.

 

WAT MAAK JE MENU ON TOUR – GAAT U MEE?

Lekker eten begint met lekker koken. En dát begint weer met de inspiratie van Reitse Spanninga en het vinden van de lekkerste ingrediënten van het Noorden. Als u zich nu opgeeft voor de Wat Maak Je Menu on Tour maakt u kans om op zaterdag 14 juli a.s. samen de lekkerste ingrediënten van het Noorden te vinden en die vervolgens in een kookworkshop te verwerken tot een heerlijk zomers gerecht. We brengen een bezoek aan een garnalenvisser uit Harlingen en onze tomatenteler uit Wier. Heeft u er zin in? Wij wel!

Geef u snel op

Maak kans op deelname aan de Wat Maak Je Menu on Tour. Geef u snel op! Vertel ons waarom u mee wilt en wie weet… U kunt reageren tot donderdag 5 juli 2018 om 10:00 uur.
Waarom wilt u met Reitse mee met Wat Maak Je Menu On Tour? Vertel het ons:*
Uw naam*
Uw leeftijd*
Telefoonnummer*
Straatnaam + huisnummer*
Postcode + woonplaats*
Uw Poiesz*
Vul hier niets in a.u.b.