Borrelshop

Voor gezelligheid gaat u naar de ‘borrelshop’ van Poiesz, waar alle sterke merken zijn. In bijna al onze supermarkten (m.u.v. Burgum H. van der Veenweg en Hurdegaryp) vindt u een slijterij met de naam Borrelshop. Hier is een uitgebreid assortiment aan sterke dranken, bijzondere wijnen en speciaalbieren te vinden. Een borrel wordt een geschenk als u het leuk verpakt. Kom daarom voor inspiratie voor cadeaus en geschenken langs in de Borrelshop of slijterij in uw Poiesz supermarkt. U vindt hier cadeauverpakkingen met wijn, bier en gedistilleerd.

 

Op zoek naar een leuk geschenk?

Een fles wijn of bijvoorbeeld een fles Berenburg is een prachtig cadeau bij een verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Bij Poiesz helpen we u graag voor een passend cadeau en eventueel bijpassende cadeauverpakking.

 

NIX 18

In de slijterijen van Poiesz supermarkten wordt geen alcoholhoudende dranken verkocht aan jongeren onder de 18 jaar. Lees hier meer over Poiesz en NIX 18.

Sterke merken uit het noorden

In de slijterij van Poiesz verkopen we diverse merken uit onze eigen streek: het Noorden. Denk bijvoorbeeld aan Sonnema Berenburg uit Bolsward of Nobeltje van Ameland. In onze slijteren én in onze webwinkel vindt u het hele assortiment.