Een supermarkt in onze nieuwe Poiesz winkelstijl waarin alles erop gericht is om voor u het winkelen zo leuk, makkelijk en voordelig mogelijk te maken. Om dat te vieren, hebben we speciaal voor onze klanten geweldige openingsacties!

 

Download hier de speciale openingsfolder

Alstublieft! Gratis slagroomschnitte

t.w.v. € 4.99 voor alle klanten van de Poiesz supermarkt aan de Duerswâldmer Wei 2 in Bakkeveen bij besteding van minimaal € 25,- op woensdag 13 maart a.s.*

 

* Exclusief statiegeld, slijterij en Servicepoint artikelen. Alleen verkrijgbaar op woensdag 13 maart a.s. bij uw Poiesz supermarkt aan de Duerswâldmer Wei 2 in Bakkeveen.

Kleur in en win

Doe mee met onze kleurwedstrijd en maak kans op leuke prijzen. Haal de kleurplaat op en lever deze uiterlijk zaterdag 24 maart a.s. zo mooi mogelijk ingekleurd weer in bij de Poiesz supermarkt in Bakkeveen.

Op de foto met Buurman en Buurman!

Op woensdag 20 maart a.s. komen Buurman & Buurman naar de supernieuwe Poiesz in Bakkeveen. Iedereen kan dan GRATIS met ze op de foto tussen 16.00-16.45 uur & 17.00-17.45 uur. Vanaf maandag 1 april kunnen de foto’s GRATIS worden afgehaald in uw Poiesz supermarkt 2 in Bakkeveen.