Stamppot en Noordergehakt

Als het buiten guur is, heeft iedereen behoefte aan warmte. Even stampen met de voeten en wrijven met de handen helpt vaak om het weer een moment warm te krijgen. Maar de gedachte dat er thuis heerlijke winterkost wacht, doet het innerlijk vuur pas echt oplaaien. Vooral als de stamppot en gehaktbal een lekkere, noordelijke twist hebben.

 

Stamppot met een gehaktbal van Noordergehakt: van vlees van runderen uit het Noorden

 

Steeds meer klanten willen weten waar hun vlees vandaan komt. Uw Poiesz slager geeft die duidelijkheid. Met Iers rundvlees. Met Kip van een langzamer groeiend ras. En met Duurzaam Varkensvlees. Immers, van dit vlees is het helder en duidelijk waar het vandaan komt. Of hoe of waar een dier geleefd heeft. Dit geldt ook voor ons Noordergehakt. En voor andere gehaktproducten die uw Poiesz slager zelf op ambachtelijke wijze maakt.

 

Want het magere rundvlees dat wij voor het Noordergehakt gebruiken, komt gegarandeerd van koeien uit het Noorden. Dat wil zeggen: uit Friesland, Groningen of Drenthe. Vandaar ook dat we - voor alle duidelijkheid - ons etiket Puur uit onze Streek erop hebben gezet. Dit Noordergehakt, of één van onze andere gehaktproducten, is een prima basis voor een ouderwets lekkere gehaktbal. Bijvoorbeeld voor bij de stamppot.

 

De komende weken presenteren wij u diverse  stamppotrecepten met een heerlijke gehaktbal. Bekijk hier de stamppot recepten.