Over Poiesz

Assortiment

Allerverste producten dichtbij

Vers voert de boventoon bij Poiesz. De Poiesz groenteman, bakker en slager zijn vriendelijke vakmensen die de keuze en versheid voor u bewaken. In de supermarkt worden elke dag vers broden, snacks en koeken afgebakken. Bij de groenteman kunt u terecht voor verse (kook)tips. De slager is iedere dag druk doende met het bereiden en portioneren van vele lekkernijen vers van het mes. Kortom, de aller-aller-allerverste producten vindt u om de hoek bij uw Poiesz supermarkt.

 

Verantwoord vlees

Milieu, dierenwelzijn en dierengezondheid zijn belangrijk voor Poiesz. Daarom voldoet vers vlees van Poiesz aan diverse richtlijnen.

 

 

 

                         Keten Duurzaam Varkensvlees 

                         Lees hier meer over dit samenwerkingsverband.


 

Iers rundvlees

Lees hier meer over dit duurzame rundvlees uit Ierland..

 

 

 

 

 

 

 

 

Kip van een langzamer groeiend ras 

Een stap die genomen is voor het welzijn van de kip.

Lees hier meer.

 

 

 

 

 

Van A-merk tot Huismerk.. Poiesz heeft het!

Poiesz heeft natuurlijk alle belangrijke A-merken in het assortiment. U heeft ook keuze uit onze huismerken, zoals Perfekt en OK€.

 

Perfekt

Ons huismerk Perfekt is net zo goed als een A-merk, maar wel zo’n 20% voordeliger. En met een breed assortiment. Denk aan ontbijtgranen, sappen, pindakaas, appelmoes, chips, schoonmaakartikelen en nog veel meer.

 

Lees hier meer over ons huismerk Perfekt. 

 

 

 

 

 

 

OK€

Producten van het basismerk OK€ kenmerken zich door een uitstekende verhouding in kwaliteit en prijs, voor de laagste Poiesz prijs.

Lees hier meer over ons basismerk OK€.

 

 

 

Servicepoint: service met een glimlach

Bij het Servicepoint van Poiesz bent u welkom voor verschillende diensten en producten, zoals (zelfzorg)geneesmiddelen, tabakswaren, cadeauartikelen, foto- en stomerijservice en postzegels. Ook kunt u hier terecht voor de cadeauartikelen of meer informatie over onze gratis spaarzegelactie. Fleurigheid en kleurigheid vindt u volop op de overzichtelijke bloemenafdeling.

 

Slijterij

In de meeste Poiesz supermarkten* is een slijterij te vinden. Naast het Servicepoint zijn alle sterke merken gedistilleerd en bijzondere wijnen te vinden.

 

*met uitzondering van Bergum (Mr. O. van Veenweg) en Hurdegaryp.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.