Over Poiesz

De formule

Aangenaam, wij zijn Poiesz: uw super!

Super omdat we dagelijks voor u klaarstaan met onder andere de beste service, vriendelijke prijzen, een ruim gesorteerd assortiment, eerlijke ambachtelijke versafdelingen, leuke en originele (spaar)acties en oprechte sfeer en gezelligheid.

 

Gratis sparen voor schitterende cadeaus

Profiteren van aanbiedingen en tegelijkertijd sparen voor gratis cadeaus? Dat wil toch iedereen! Geen wonder dat onze gratis spaarzegelactie al jarenlang heel veel enthousiaste deelnemers kent. Want alleen bij Poiesz krijgt u bij elke € 2,50 aan boodschappen (uitgezonderd statiegeld) een gratis spaarzegel. Elke volle spaarkaart vertegenwoordigt een contante waarde van € 2,50. Maar de meeste klanten verzilveren hun volle spaarkaarten liever voor een gratis cadeau uit onze speciale cadeaucatalogus. Hierin staan cadeaus voor klein tot groot en van handig gereedschap tot huishoudelijke apparaten. Om het sparen te versnellen, staan in onze folder Meevallersz wekelijks aanbiedingen die extra spaarzegels opleveren.

 

Onze wekelijkse folder

Al onze wekelijkse aanbiedingen staan in onze folder. Deze wordt in een oplage van ruim 400.000 stuks in Noord- Nederland door PostNL op zaterdag verspreid. Maar het is ook mogelijk om u te abonneren op de digitale nieuwsbrief zodat u als eerste op de hoogte bent van de prachtige aanbiedingen, de leukste acties en de lekkerste recepten en nog veel meer bruikbare en interessante informatie.

 

Poiesz, wat maak je menu

Wekelijks kunt u op vrijdag en zaterdag kunt u een heerlijk menu van topkok Reitse Spanninga proeven in onze supermarkten. Onze door Reitse Spanninga opgeleide medewerkers koken dan voor u. Wilt u dit menu vervolgens zelf maken? Haal dan het receptenkaartje in uw Poiesz supermarkt of bekijk de instructiefilmpjes van Reitse Spanninga voor één van de overheerlijke recepten.

 

Regionale betrokkenheid

Poiesz Supermarkten B.V. is in het noorden van het land het enige zelfstandige familie grootwinkelbedrijf in levensmiddelen en voelt zich dan ook erg verbonden met de regio. Poiesz is op vele fronten nadrukkelijk betrokken bij activiteiten die onze regio uniek maken.

 

De betrokkenheid komt ook naar voren bij de organisatie van de Jeugd Sponsor Actie. Met deze actie kunnen verenigingen op een unieke manier geld inzamelen voor hun jeugdafdeling. De 12e Jeugd Sponsor Actie liep van maandag 6 februari t/m zondag 2 april 2017. Met de verschillende edities van de Jeugd Sponsor Actie heeft Poiesz in de afgelopen jaren in totaal meer dan 4,5 miljoen euro geïnvesteerd in de jeugd van Noord Nederland. Als familiebedrijf vindt Poiesz het belangrijk om aan de volgende generaties te denken en op deze manier invulling te geven aan hun maatschappelijke en sociale betrokkenheid.

 

Wij staan graag voor u klaar!

Alles staat bij Poiesz in het teken van u als klant. Hier doen onze medewerkers iedere dag opnieuw hun best voor. Onze groep medewerkers is vakbekwaam, enthousiast en klantgericht en oprecht betrokken. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat u de klantvriendelijkheid, die wij hoog in het vaandel hebben, zult herkennen en blijven waarderen.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.